Boef krijgt het aan de stok met John van den Heuvel en Minister van Defensie Hennis-Plasschaert bij RTL Late Night

Boef werd eerder deze week aangehouden op verdenking van opruiing en vandaag kwam de rapper weer vrij. Ondertussen is er veel te doen over de vlogs van Boef en de Hoodvlogs uit Zaandam. Vananavond werd hij uitgenodigd bij RTL Late Night om het over zijn vlogs te hebben.

Hij schoof aan tafel en kwam tegenover misdaadjournalist John van den Heuvel en Minister van Defensie Jeanine Hennis-Plasschaert. Het ging hard tegen hard en de beelden zijn hier te bekijken.

15 September

42 comments

Leave a Reply

42 Comments Aan "Boef krijgt het aan de stok met John van den Heuvel en Minister van Defensie Hennis-Plasschaert bij RTL Late Night"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Alberto
Gast
Alberto

Fuck boef post die clown niet meer aub of willen jullie zo graag vieuws

Davy
Gast
Davy

Hij stelt zich wel aan onze Boef. Discussie in gaan en gelijk de slachtoffer rol zoeken. Grote man. Natuurlijk is het twee tegen 1 maar dat werd ook wel eens tijd. Hij is een voorbeeldfunctie voor de jeugd. En met zijn gedrag kan dat niet. Blij dat er een keer geprobeert word dit te veranderen. Amen.

Thijs
Gast
Thijs

Zou het verschil tussen slachtofferrol en verdedigen met valide argumenten even opzoeken. Daarnaast was het meer dan 2 tegen 1. Verder klopt je verhaal

Joan
Gast
Joan

Het is net zo”n idioot als die ander vloggers in zaandam, met dat soort mensen kan je niet praten dan praat je tegen een muur van zaagsel ik vond het geweldig hoe hij werd aangepakt door de gasten die er zaten.

Alex
Gast
Alex

Die ‘rapper boef’ heeft duidelijk een narcistische persoonlijkheidsstoornis. Hij smacht naar aandacht, draait overal steeds omheen en legt alle schuld bij andere mensen. Soms lijkt het even alsof hij verantwoordelijkheid neemt, maar dan is het toch eigenlijk wel de schuld van iemand anders.

Ali
Gast
Ali

Wat een zielig ventje, hij lijkt wel een beginnende puber van 11. Hij geilt op zichzelf: Hele dag rukkend in de spiegel kijken en naderhand zeggen dat het iemand anders was. Hey vriend, je hebt daar nog iets wits zitten…

Johnny
Gast
Johnny

Het zal hem allemaal een worst wezen, als ie maar geld verdient.. hij zal ook niet voor niks in de studio hebben gezeten bij Humberto

Gabor
Gast
Gabor

Etnisch profileren vd agenten wordt naast je neergelegd en nu opeens is een agent een voorbeeldig persoon. Een groot deel ervan zijn bevooroordeelde agenten die ook met hun menselijke gedachten en frustraties jegens buitenlanders hun functie bekleden maar daar hoor je ze niet over. Nederland haten moet nooit want je woont hier. maar wat moet je soms denken als er genoeg mensen hier zijn die je ouders en je afkomst bij voorhand haten. Hoe moet je integreren als er geen SAMENleving is

Waar gaat deze wereld naar toe!
Gast
Waar gaat deze wereld naar toe!

Jammer dat er hier zoveel
Aandacht aan wordt besteed.
In de belangstelling staan en heel veel geld verdienen aan dit gedrag.
Handel dit soort zaken niet op media af!!!

Yugo
Gast
Yugo

Dit is allemaal vooropgezet. Fuck boef verder maar hoe vaak gebeurd het dat er racisme plaatsvindt hier in Nederland. Bij politie en burgers. Ik ben geen racist en zal ook nooit zo worden. Dat is voor het lage volk. Iq onder het niveau van een aap zo te zien. Leef je fucking leven ipv druk maken om anderen. irritante internet helden maar op straat 180 graden omgedraaid

jawel
Gast
jawel

Meer dan de helft van de kijkcijfers van zijn vlogs die hij bereikt zijn onwetende kids en mensen die zich even vervelen en zin hebben in een dom filmpje. Ik kan niet geloven dat er mensen zijn rond de 25 bijvoorbeeld die echt fan zijn en naar zijn muziek luisteren. Verder is het van de minister echt te mooi om te zien dat boef vrijwilligers werk zou moeten doen en dergelijke.. puur om haar eigen politieke positie te verbeteren en een zogenaamd goeie voorbeeld te geven. lachwekkend. sensatie tv

Gen
Gast
Gen

Om te beginnen, ik ken boef niet. Sinds een aantal dagen tref ik z’n naam in de media. Wat mij opvalt is datdeze jongen narcistische trekken vertoont. Ten tweede z’n negatieve blogs worden breed uitgemeten in de media. Mvr plasschaert is een blanke dame die waarschijnlijk nooit is staande gehouden. Bepaalde doelgroepen hebben de pech dat het voorkomt.. zou jij dan de politie nog serieus nemen? Neemt niet weg dat het alsnog een boef is, vind het jammer dat zij zo met hem in disscusie gaan.

gast
Gast
gast

wtf weet die blanke vrouw van hoe politie met buitenlanders omgaan.. als ze een kleurtje zien zijn wij de gevaar.

devries
Gast
devries

Wat ik niet snap…ben je in nederland geboren en dan praat je zo? sodemieter op zeg…laat die gasten maar een inburgeringscursus volgen…niet correct nederlands? oprotten

Jan ders
Gast
Jan ders

Hij is niet in nl geboren

Luna
Gast
Luna

Hij is niet in Nederland geboren.

Tbz
Gast
Tbz

Tgl

Kijk eerst eens naar jezelf
Gast
Kijk eerst eens naar jezelf

In Nederland gebruiken we hoofdletters. Misschien een typecursus?

gast
Gast
gast

Ik snap het punt wel dat John en de anderen willen maken, maar laat dan ook gewoon zien dat Boef bij een zieke fan langs gaat of fans blij maakt via een loterij op instagram. Dan schep je een evenwichtig beeld.

Thijs
Gast
Thijs

Klopt helemaal. Die dislikes zijn gewoon mensen met een tunnelvisie, niet serieus te nemen dus;)

Koevoet
Gast
Koevoet

Gewoon BOEF man!

Zoutelande
Gast
Zoutelande

GEWOON BOEF MAN! VANAF VANDAAG HUMBERTO SKIPPEN PFFFF

Dammn Daniel
Gast
Dammn Daniel

Mooie comments. Boef is een winnaar uit deze discussie. Knap gezien. Want als je een slecht fragment krijgt gooit ie het op de goeie “vlogs”. Hoe die laatste man komt! Zo hoort het aanpakken dit soort “voorbeeldgedrag”. Die minister kan niemand klemzetten omdat ze haar voorbeeld functie respecteerd. En dat contrast is heel mooi weergegeven. Want dat heeft Boef niet. Puna post deze man niet gewoon. Je content gaat er op achteruit.

Koevoet
Gast
Koevoet

Gewoon BOEF man!

Desiree
Gast
Desiree

Wat een vervelend wijf is die vrouw pff, laat hem lekker zn leven lijden sommige rappers doen nog ergere dingen dus fuck that

Fuck Fuck Fuck the system
Gast
Fuck Fuck Fuck the system

We moeten alles maar geweldig vinden en dankbaar zijn. Want de wereld die zij hebben opgebouwd is zo perfect, maar de foute dingen zoals dat de politie geweldadig optreden, zelf criminelen zijn wordt in de doofpot gezet. Fuck die dingen en fuck het systeem.

Thijs
Gast
Thijs

Heb niks met die boef, maar hij hij komt toch zeker als winnaar uit deze discussie. Het is allen tegen 1, hij weerlegt 9/10 aantijgingen die hij krijgt. En kan iemand die domme koe van een minister haar baan afnemen? Ze heeft hem niet 1 moment klem gezet, alleen maar onzinnige uitspraken.

Gast
Gast
Gast

Tja, als ik geen verantwoordelijkheid zou nemen en voor alle feiten steeds hetzelfde domme excuus zou gebruiken, zou ik ook wel een discussie kunnen winnen.

vanilla ice
Gast
vanilla ice

boef staat nog best sterk hier in zijn eentje

Smongol
Gast
Smongol

Stelletje social justice warriors die semi-bekende nederlanders. Laat die gast lekker z’n ding doen, als hij iets illegaals doet wordt hij vanzelf wel opgepakt. Ik vind boef’s shit ook niet leuk maar je kan het ook gewoon niet kijken als je het niks vind in plaats van all vs 1 om je eigen carriere weer wat leven in te blazen.

Stef
Gast
Stef

Ik hou niet van zn videos, maar wat denken ze allemaal wel tegen 1 man? Minister van Defensie praat de hele tijd door Boef heen en als Boef andersom doet, wordt ze gek :S En iedereen maar meeklappen..Sorry maar waar houd de media zich mee bezig man? Gewoon lekker niet naar kijken!!!! Deze jongens krijgen hierdoor alleen maar meer aandacht en naamsbekendheid..en john van de heuvel….als ex politie man ga je alsjeblieft met andere dingen bezig houden. Je kan je zelf niet eens verdedigen…

Thijs
Gast
Thijs

Pure feiten dit, jammer dat er veel kortzichtige mensen zijn! (zie duimpjes omlaag) vind die boef zelf ook niks, maar dit zielige stukje tv gaat natuurlijk nergens over.. Allemaal verwijten die door hem weerlegd worden. En laat iemand die dikke koe haar baan afnemen, hypocriete snol.

Jake
Gast
Jake

Hij heeft gelijk ze proberen nem alleen maar te ver nederen kk flikers helemaal die kk hoer

RJB
Gast
RJB

Wat denkt dat HartvanNederlandverstandvolk nou? Boef heeft de meeste views omdat een groot deel van dit land er steeds meer klaar mee begint te worden hoe iedereen mensen in hokjes blijft stoppen! alsof dat geen discriminatie is? De politie provoceert zeker wel en ook zeker is dat de politie door veel mensen word gehaat! Rechercheren is een kerntaak toch? (uit)Lokken is hoe ze de mensen in de kraag grijpen! Hoezo “lokfiets”?

tammer
Gast
tammer

John van den Heuvel die serieus dacht dat Boef een Marokkaan was, Nieman die de moralistische blanke paternaliast acteerde en Hennis Plasschaert die helemaal geen idee had en politiek correcte wartaal uitsloeg. Genante oude wereld die de nieuwe wereld niet begrijpt.
Kunst en voorbeeldfunctie gaan niet samen, mevrouw Jeanine. Gelukkig niet.

Wimpie Bosbomen
Gast
Wimpie Bosbomen

Jezus Christus wat een complete klapmongool ben jij zeg.

Strongman
Gast
Strongman

En jij bent een neo-nazi. Iedereen tevreden.

Poef
Gast
Poef

De nieuwe wereld? Jouw nieuwe wereld is die van beledigen, schofferen en inderdaad zoals ze zegt functionarissen die ook JOUW veiligheid waarborgen kleineren?

Succes in je nieuwe wereld!

Goofy
Gast
Goofy

Jullie zijn racisten allemaal tegen 1 kijk dit wat jullie allemaal zeggen denk is logische na jullie allemaal tegen 1 persoon doe normaal joh

Gast
Gast
Gast

Dat betekent niet dat ze rascisten zijn. Dat betekent dat iedereen het er over eens is dat die BOEF een vuile klootzak is. Heeft niks met rascime te maken.

castanho vybz
Gast
castanho vybz

fuck rtl late night.
jullie hebben allemaal een onvoldoende
boef is nu gaaannnndeeeeeee
en deze geke huis wilt zijn werk verpesten ik vind het niet kunnen.mijn mening is niet de joune bichtsxxxxxx

Tammer
Gast
Tammer

Ik vibe jou de moeder

wpDiscuz