Boef reageert op beschuldigingen van bedreiging en kattenontvoering

boef-vlog8

Boef is veel in het nieuws de laatste tijd. Na zijn vechtpartij met Para Soma en vermeende opruiing tegenover de politie doken de landelijke media er bovenop en was alles dat de rapper uit Alkmaar deed groot nieuws. Vandaag is er een nieuw hoofdstuk bijgekomen: er is aangifte gedaan tegen Boef voor “kattenontvoering”.

Een 37-jarige vrouw uit Beverwijk, Lee, heeft aangifte gedaan tegen Boef en zijn vriend French voor het ontvoeren, mishandelen en gijzelen van haar kat ‘Gijs’. Daarnaast doet de vrouw, ruim een jaar na het vermeende incident, aangifte van bedreiging.

De vrouw beweert in de Telegraaf dat ze door Boef en ‘French’ onder druk is gezet om haar huis open te stellen voor een wietplantage. Na de eerste hennepoogst zouden ze haar kat Gijs hebben ontvoerd. Tegenover de krant zegt Lee over het incident: “Dat ze mijn huis gesloopt hebben om er een wiethok van te maken, me met de dood hebben bedreigd, prima. Maar ze hadden niet aan Gijs moeten komen”.

Rapper Boef ontkent ook maar iets met de ontvoering van kat Gijs of de wietkwekerij te maken te hebben: “Ik weet niet waar dit over gaat of wie je bedoelt”, laat hij vanuit Marokko weten. “Maar ik ga niet in op negativiteit. Als mensen mij beschuldigen van dingen moet je naar de politie gaan en het hun laten oplossen.”

Update: Boef heeft inmiddels ook op Instagram gereageerd.

27 September

5 comments

Leave a Reply

5 Comments Aan "Boef reageert op beschuldigingen van bedreiging en kattenontvoering"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Osmo
Gast
Osmo

Volgens Boef is het probleem jaloezie omdat hij een succesvolle buitenlander is. Dit is zo’n DOM argument, typische slachtofferrolshit. Het probleem is zijn asociale, negatieve kuthouding. Jarenlang crimineel, alleen maar leed veroorzaken. Daarna er stoer erover rappen en als dat aanslaat bij 12-jarigen een beetje vloggen over geld en Boefs hoogstpersoonlijke glorie. Andersom zijn er tig bekende ‘buitenlanders’ die supergeliefd zijn – omdat ze wel positief bezig zijn. Dus Boef… het gelul….

ludwig
Gast
ludwig

Kids worden natuurlijk aangetrokken door deze spannende levensstijl, en het is leuk om er zonder risico in te kunnen kijken dmv een vlog. Maar altijd blijkt het weer te gaan om asociale, egoistische en gewetenloze individuen. Gewoon nare mannetjes. Zelfs de meest politiek correcte types kunnen er niet meer om heen (ik noem een Jiggy Dje).

zeno
Gast
zeno

Hou je bek man HATER dan kijk je toch lekker niet pannenkoek jullie moeten dan jullie kinderen verbieden om er naar te kijken flapdrol hij doet gwn zijn leven vloggen is jou leven zo saai dan?
Ga eens heel snel een boek lezen gap enne blijf maar comments schrijven jullie worden er toch niet rijk van ga maar lekker KAPOT HAHA!!

Osmo
Gast
Osmo

Goed verhaal Zeno, lekker geschreven ook.

zeno
Gast
zeno

Wel een beetje laat he kk hoertje een JAAR later niet gelijk je bek open trekken kk hoertje politie gaat niks met dit doen GEEN BEWIJS BITCH!!!

wpDiscuz