Boef vannacht weer opgepakt

boef-ahoy

Boef is vannacht voor de tweede keer deze week opgepakt. Vlak voor zijn optreden in club Epic werd de rapper op het Pieter Vreedeplein in Tilburg door een grote groep politieagenten in de boeien geslagen. Op beelden is te zien dat Boef meewerkte met de politie. Waarom de rapper vannacht is opgepakt is onbekend.

Nadat enkele poppodia al shows van Boef cancelden liet Boef gisteren op Twitter weten geen zin te hebben in meer problemen. De rapper riep bezoekers van club Epic op om zich te gedragen en zich niet tegen de politie te keren.

rapper_boef_gearresteerd_op_het_pieter_vreedeplein_foto_stuve_fotografie

17 September

5 comments

Leave a Reply

5 Comments Aan "Boef vannacht weer opgepakt"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
tammer
Gast
tammer

En inmiddels weer vrijgelaten. Misschien is vrijheid van meningsuiting alleen iets voor autochtonen? Of vinden de oude media het vervelend dat de nieuwe media het overnemen. Nu al bepaalt youtube de muziekindustrie, straks vlogs het nieuws?

jee
Gast
jee

Sinds zn nieuwe wagie was het al duidelijk dat er nog meer haat zou komen

stef
Gast
stef

heel gek dit inderdaad, veel frustratie en slechte argumentatie in deze comment.

Feetje
Gast
Feetje

Soms is het ook goed om tegen de politie in te gaan. Ik heb wel een paar keer gezien dat ze dingen deden die naar mijn mening te ver gingen, en dan sprak ik de agenten in kwestie er ook op aan. Ik heb ook weleens zelf meegemaakt dat ze me op een nare manier behandelden.
Er zijn bovendien legio verhalen van misdragingen van personeel van het politiekorps. Soms zijn poltie-orders buitenproportioneel. Ook hier. En ook al hebben we naar wereldmaatstaven gemeten hele vriendelijke poltie.

bernard
Gast
bernard

haat niet omdat je van hongerloontje moet rondkomen, depressief bent omdat je pik niet meer omhoog wil en daarom je vrouw Boef zn pik likt.

wpDiscuz