Boef verschijnt aanstaande woensdag voor de rechter

boef-vlog-commotie
Terwijl Boef zich momenteel opmaakt voor de release van zijn album, heeft hij nog altijd problemen met justitie. De rapper moet zich aanstaande woensdag verantwoorden voor de politierechter in Breda. Een woordvoerder van het Openbaar Ministerie laat weten dat hij terecht staat voor het beledigen van een agent en omdat hij zich niet hield aan de gedragsaanwijzing die hij kreeg nadat hij in september vorig jaar werd opgepakt.

Afgelopen september werd Boef gearresteerd bij de Tilburgse club Epic, omdat hij een aantal gedragsregels van het Openbaar Ministerie had overtreden. Die aanhouding kwam twee dagen nadat hij in Rotterdam gearresteerd was op verdenking van opruiing. Er zou toen een vechtpartij plaatsvinden tussen aanhangers van Boef en aanhangers van Para Soma. De zaak rondom de vermeende opruiing wordt nog niet behandeld, want die wordt nog onderzocht.

6 January

2 comments

Leave a Reply

2 Comments Aan "Boef verschijnt aanstaande woensdag voor de rechter"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
NoHatinJustTruth
Gast

Domme kil, zoveel succes en nog steeds het kunnen verneuken. Koop iets voor je moeder, trouw een bad chick en doe verstandig. Een chiengboy sukkel is het.

BoefZijnVader
Gast
BoefZijnVader

Je ziet toch aan ze face dat het een sukkeltje is. Zal altijd een kruimeldief zijn zonder verstand. Magere rat dat hij is.

wpDiscuz