Bollebof – Givenchy (Freestyle Versace)

Bollebof---Givenchy-Cover

De Rotterdamse rapper Bollebof raakte net als vele anderen ook geïnspireerd door de populaire track ‘Versace’ van Migos en Drake. Echter steekt Bollebof het in een ander jasje aangezien Givenchy een merk is waar hij liever mee loopt. Download de track hieronder:

11 August

12 comments

Leave a Reply

12 Comments Aan "Bollebof – Givenchy (Freestyle Versace)"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
013
Gast
013

Hahaha die hele Versace freestyle hype is al weg. Komt Bollebof nog even aan met deze matige shit. Zelfs die Givenchy kleding hype is bij rappers in de USA al oud aan het worden. Bollebof loopt een beetje achter de feitjes aan..

.;'
Gast
.;'

ey jullie haten wel veel man

martijn de vos
Gast
martijn de vos

vele lopen te klagen maar niemand zal ooit zelf zo’n nummer kunnen maken, laat staan merkkleding betalen..

mula
Gast
mula

kakka, laat dat man same shit constant

comments
Gast
comments

comments worden weg gehaald om bollebof te sparen haha

RealTalk
Gast
RealTalk

> Hahahah ofniet dan gister nog 16 comments en nu nog 5. Trieste shit dat ze niet kunnen handelen hoe wack mensen deze gast vinden. Wss betaalt meneertje Bof hun flink geld ofzo.

Ro-Lo
Gast
Ro-Lo

Hij praat tof over merk kleding, maar zodra hij een foto’tje deelt van Caesar
krijgt hij die shit gratis!
Ik ben trots dat ik een maandje werk en dat ik me kleren zelf kan kopen!
Maar ga daar niet over lopen opscheppen, deze man krijgt t gratis.

Sertan
Gast
Sertan

liever gratis toch?>

killahkillah
Gast
killahkillah

Bollebof zat een maand zonder internet geloof ik.

Die Versace hype is idd al lang over.

daav
Gast
daav

Vind t een beetje hyprociet van jullie, hij werkt hard, omdat hy best bekend is krijgt hy dke kleding.. zodat hun meer geld maken, maar dan klagen over hy krijgt die shit gratis enshit, zowhat? Zyn vast redens voor, als iemand landelijk bekend is en ceasar kan bekend worden waarom niet? Zeik niet zo oordeel de muziek, niet waarom wat of hoe

domtoch
Gast
domtoch

dommerikken met hun merkkleding, givenchy komt je koelkast niet vullen als je skeer bent, stof is stof, ook al plak je er 100 logos op, t blijft troepkleding

Ro-Lo
Gast
Ro-Lo
Ja DAAV maar zijn muziek gaat over welke kleren hij draagt!! Ik beoordeel hier dus de track ook mee! Het is daarom ook mijn mening dat ik het een beetje triest vind dat hij opschept over het merk. Want als hij het niet gratis zou krijgen liep hij niet dagelijks met de nieuwste shit. Deze track is 1 en al Reclame voor die winkel. Dus het is niet hypocriet. Ik ken mensen die harder werken dan alle rappers in NL. Dit is je droom leven, dit noem ik geen werken. ZIjn EP was ook zeker dope op een paar nummers… Read more »
wpDiscuz