Breek Brood Vol. 2

Er zijn inmiddels verschillende hiphop opleidingen gestart door het land. Alle aspecten die een artiest dient te beheersen komen aan bod op de opleidingen, vaak met hulp van docenten die zelf al werkzaam zijn in de muziekwereld. Op die manier leren de studenten zowel de creatieve als de zakelijke kant. Na artiesten als Mr. Polska, Boaz v/d Beatz en Yung Felix die momenteel stappen maken in de muziekwereld, is het nu tijd voor een nieuwe lichting artiesten.

Die nieuwe lichting is te horen op het tweede compilatie-album van de Herman Brood Academie. Onder leiding van Jiggy Djé en in samenwerking met verschillende opleidingen in Nederland is ‘Breek Brood 2‘ samengesteld. Het album bevat tracks van D-Luzion, Cal, Brandwerk, Flow & Co, Ibra, Hardnekkig, Lil Kleine & Josbros. Ze leren door het uitbrengen van dit project niet alleen wat er allemaal komt kijken bij het maken van een album, maar krijgen ook de kans om hun muziek te laten horen.

Behalve op het album krijgen de studenten ook de kans om hun muziek live ten gehore te brengen op 17 november (18:15 – 19:15) bij Buma Rotterdam Beats. Die dag zal de CD daar gratis te verkrijgen zijn en ook exclusief bij ons te downloaden.

8 November

5 comments

Leave a Reply

5 Comments Aan "Breek Brood Vol. 2"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Sallahmander
Gast
Sallahmander

Heel fijn

Atlijkje
Gast
Atlijkje

Dope! Hiphop opleidingen gaan lekker..

Jemoer
Gast
Jemoer

FLOW&CO!!!

i rap that
Gast
i rap that

waarom naar school gaan als je een pretopleiding zonder toekomst kunt volgen

Dickrider
Gast
Dickrider

Josbros je moeder

wpDiscuz