Cartes & Kleine Jay – Vuur

Om precies te zijn zullen Kleine Jay en Cartes op 6 september alweer hun tweede album uitbrengen. Maar voordat het zo ver is zullen de Bosschenaren op 11 juni zoals zij dat zelf zeggen een ‘Opwarmertje’ droppen. Op de release zullen 17 nummers staan die niet op het album komen.

De CD zal gelanceerd worden met een bijbehorend releaseparty in Plein79, waar je tegen een bedrag voor 5 euro entree en een CD krijgt. Fysiek exemplaar is na het weekend te bestellen via deze link. De mensen die benieuwd zijn naar de nummers kunnen de tracklist zien op de vervolgpagina. Om jullie alvast een beetje in de stemming te brengen droppen Cartes en Kleine Jay de track ‘Vuur’ voor jullie!

Download de track hier

4 June

96 comments

Leave a Reply

96 Comments Aan "Cartes & Kleine Jay – Vuur"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
a2rbeats
Gast
a2rbeats

den bosch!
vuur!
meest onderschatte mixtape die eraan gaat komen!!!!!!

skk
Gast
skk

wat is dat nou voor rare reactie, nog niemand heeft hier echt over gehoord, hoe kan dit nou onderschat zijn?? rare killre

zja
Member

Omdat ik al sinds Wie Wat Bewaart wacht op Souled Out Music…

je weet hoelang dat al is

MRCL
Gast
MRCL

Omdat ik mijn vriendin follower van KleineJay op Twitter heb gemaakt.

hiphopovski
Member

omdat kleine jay mn broer is en cartes mn vader

Bob Verheij
Member

MRCL: Omdat ik mijn vriendin follower van KleineJay op Twitter heb gemaakt.

Fantastische reden 😐

Murda14
Gast
Murda14

omdat dit sowieso een banger word en deze waarschijnlijk hier grijs gedraaid word. ik verwacht veel!

Right
Gast
Right

Cartes & Kleine Jay de hardste! Fckng dope track, bigup.

Cas
Gast
Cas

Omdat ik de man met de muts ben

Vieze Vieze
Gast
Vieze Vieze

Nummertje 2 “Het Is Over” is vettttt… sowieso!

Babbelaer
Gast
Babbelaer

Omdat ik bieri dronk met Cartes en Kleine op Boogie!

Jorian
Gast
Jorian

Omdat ik Kleine Jay & Cartes keihard vind & omdat ik al hun tracks ken. 🙂

Dirk Skeeringa
Gast
Dirk Skeeringa

omdat ik de armste man van nederland ben… en mijn vriendin mijn schwans kleine jay noemt..

Brazum
Gast
Brazum

Omdat ik hem Dirk skeeringa gun!

kamemako
Gast
kamemako

willen LES VAN DE BESTE ! uhm… LES VAN DE BESTE !

JeeJ !

Thaisen..
Gast
Thaisen..

Omdat ik Hoe Dan Ook Les Van De Beste Mc`s Wil Krijgen

Den Bosch in Deze !!

Greetz. From Grunn

Chriskras
Gast
Chriskras

Omdat ik bewaarde wat jullie bewaarde, en nu nog steeds luister!

amit
Gast
amit
madmarvelgirl Posted on I totally agree about Jean. They were only snittarg to get at the potential of that character when she died. Both times. (Both times she stayed dead; not talking about other times).I can’t think that I’ve ever drifted away from a story immediately following a character death, but I know that lineups definitely have an affect on my interest in following stories. I say I’m an X-men’ fan, but there are a lot of classic’ stories I haven’t bothered with because they don’t have Scott or Jean in them.
WoutR
Gast
WoutR

‘We hebben voeding voor die rappers, als ze voelen wat we zeggen dan.’ (Kleine Jay&Cartes) ‘Ik word beter met de tijd als een goed glas wijn.’ (Cartes)

Ik heb HONGER & DORST.

WoutR
Gast
WoutR

En aangezien het in 10 woorden moet, ik heb alleen honger.

‘We hebben voeding voor die rappers, als ze voelen wat we zeggen dan.’

jeffrey
Gast
jeffrey

Omdat ik grootste fan ben van Kleine Jay en Cartes.

0411
Gast
0411

Deze mannen hebben Den-Bosch gewoon op de hiphop kaart gezet!

Jeroen
Member

Omdat mijn goede reden ook lang op zich laat wachten.

HR079
Gast
HR079

Omdat ik Wie wat bewaart ook in mijn collectie heb!

Mark
Gast
Mark

Kleine Jay en Cartes verdienen meer respect en aandacht.

G.
Member

Omdat ik heel graag weer eens iets nieuws van Vieze Fur & Nina wil horen!

J
Gast
J

Als goedmakertje omdat het ‘Wie Wat Bewaart-album’ veeeeeels te laat binnen was;)

JJR
Gast

Ze brengen hun eigen flow en zijn verfrissend. Niet van die standaard flow, ze zijn gewoon HARD!

surimann
Member

Shit is vuur voor die man die zei niet vandaag!!!

ruud
Gast
ruud

om: papa te showen dat er meer rappers zijn als eminem

nice dat er een nieuw album aan komt:D

Mark
Member

Zij zijn mijn muzikale energy shots, geen red bull nodig!

sowieso
Gast
sowieso

omdat ik een baas ben en ik wil bazen muziek.

Baas
Gast
Baas

Omdat kleine jay en cartes bazen zijn en ik ook!!

Buts
Gast
Buts

Omdat de cd eigenlijk Bossche Bollen had moeten heten!

Baub - Hoppa!
Gast
Baub - Hoppa!

Om deze cd in hasjland (me chill-garage) te pompen!

Loekiie
Gast
Loekiie

Ik ga hem wel gewoon halen voor 5 euro?
Hoe kun je eigenlijk winst maken op 5 euro?:P
Tot vrijdag!

duuv
Gast
duuv
Deze mannen zijn sinds de track: ”hoppa” veel gegroeid. En verdiend ook. Ik weet nog wel dat Kleine Jay & Cartes DVD’15 mochten openen met hun live act. Na hun optreden was definitie van dopeheid gelijk aan. De afgelopen tijd heb ik niet veel gehoord van dit duo. Ik weet dat ze goed bezig zijn en ik weet dat zij zich ontwikkeld hebben tot een nog sterker duo. Ze brengen die echte hiphop shit. Omdat deze mannen zo goed bezig zijn, ben ik erg benieuwd naar nieuw materiaal. Deze tape lijkt mij veelbelovend en wekt erg veel interesse bij me… Read more »
Pascal Medina Molina A.K.A lino
Member

simo
Gast
simo

omdat hun vuur spitten en ik niet tegen vuur kan

wouter
Gast
wouter

ik wil gewoon een EP van kleine jay en cartes

Rikkert
Gast
Rikkert

die mannen barsten van de energie, mijn collectie kan dat wel gebruiken !!

Vifit
Gast
Vifit

Cartes is gruwelijk, Kleine Jay is gruwelijk,
Over en uit

Pascal Medina Molina A.K.A lino
Member

Omdat ik nog steeds honger heb na: Wie wat bewaart… Sorry heb niet genoeg bewaart! Haha. Succes met de release! (Damn dat puna mijn eerste reactie pakte: http://kleinejay.hyves.nl/wiewatwaar/246464111/cN5o/)

Klick
Gast
Klick

Omdat me allerlaatste money net = besteed aan die rottz tape!!!

Jules
Gast
Jules

Omdat deze gasten een van de hardste live acts van NL zijn!

De Timmerman
Gast
De Timmerman

Omdat ik een van de weinige ben die Cartes nóg doper vind dan Kleine Jay.
Gruwelijkste duo in de nederlandse hip-hop scene.

J'nno
Member

omdat hun fire zijn! die uitstraling van deze boys.. VUUR!:P

Mas
Gast
Mas

Omdat ik uit Helmond kom. 🙂

RickySluys
Member

Omdat ik nog niks fysiek van ze in bezit heb.

Nayane
Gast
Nayane

berarnd abrard dit :Bonjour Laurant,F1IXH berarnd se souvient des qso 145.525 avec le groupe des om de l’e9poque . de9but des anne9es 90 Je venais du Tarn, il y avait des om qro sur le 34.Actuellement tres peu actif, la mauvaise de9rive de la vhf locale sur le 34 m’a fait qrt la vhf.je fais un peu de 20m en roue libre, le net est formidable pour remplacer les qso techniques de l’e9poque. cordialementF1IXH berarnd

Rick
Member

omdat ik zin in een spliff heb

GLNO
Gast
GLNO

Gewoon kopen als je een klassieker wilt!..
wie wat bewaart is driedubbel je geld waard, dus dan zal dit ook wel goed zitten:D!

Big up naar die mannen!..

lino
Gast

Kleine Jay & Cartes ft. M.O. & Brakko.. Damn, moeilijke combinatie! HARD, HARD!

wpDiscuz