Case – Gamecube (Prod. Sharif)

Het wordt hoog tijd dat ik te vinden ben voor de mensen die nieuwsgierig zijn. Ik maak nu ongeveer een jaar of tien muziek, het voelt een beetje krankzinnig dat er zo weinig mensen bekend zijn met wat voor plaatjes ik schets. Vandaar de naam “Klaar is Case”, ik ben er gewoon klaar mee.

Ik beschrijf mijn muziek vooral als eerlijk, een open raam waar de geur van mijn leven uit waait. In m’n muziek beschrijf ik dingen die ik slechts met enkelen bespreek, en dus vaak heel persoonlijk zijn.

De rapper Case kon je eerder al horen op een track samen met Kleine Jay genaamd ‘De nieuwe stroming’. Deze keer geeft Case ons een voorproefje op zijn EP “Klaar is Case”. Download de track hier

28 January

5 comments

Leave a Reply

5 Comments Aan "Case – Gamecube (Prod. Sharif)"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
a2r
Gast
a2r

nice! denbosch!!!

Gast

bam!

SJL
Gast
SJL

LOVELY

justus
Gast
justus

hehe, gelukkig word er ook nog eerlijke hiphop gemaakt, nice man, bigup!

robin
Gast
robin

ik heb geen twijfels ……..NUFFRESPECT voor de man "CASE"

robinhoedje;)

wpDiscuz