Check hoe Ronnie Flex en Lil Kleine worstelen met het opnemen van de Duitse versie van 1,2,3

Afgelopen jaar brachten Ronnie Flex en Lil Kleine hun tweede Duitse track uit. Na Drank & Drugs was het dit keer 1,2,3 van het album WOP. Een vertaling in het Duits opnemen is echter niet zo makkelijk als het lijkt en op bovenstaande beelden zien we hoe de rappers zich er doorheen slaan.

18 February

1 comment

Leave a Reply

1 Comment Aan "Check hoe Ronnie Flex en Lil Kleine worstelen met het opnemen van de Duitse versie van 1,2,3"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Gino vd buurt
Gast
Gino vd buurt

Ik heb 1,2,3, 4 miljoen gemaakt. Elke hater kapot gemaakt.
Kan niet meer lopen over straat .monicca kust mij naad. Maar ik dump haar omdat ze slecht pijpt . En me nieuwe meid rijdt mij als een Ferrari. Heel hard en nat??. Super nat super nat wil een strakke gat en pattat op een bord rij in een ford en ik voel mij bond

wpDiscuz