Cho: “Knock Knock 2 voelt niet als een mixtape”

Vorige week bracht Sloddervosgang lid Cho zijn langverwachte ‘Knock Knock 2′ mixtape uit. Via onze site en social media hebben we kunnen zien dat de mixtape goed ontvangen is en mensen erg lovend over Cho praten.

Dit was voor ons meer dan genoeg reden om bij hem langs te gaan. Zo nam hij ons mee langs zijn favoriete spots en kregen we een blik in het opnameproces van ‘Knock Knock 2’. Ook verteld Cho ons wat meer over het verschil tussen ‘Knock Knock’ en diens opvolger. Bekijk de video met Cho hierboven.

15 October

16 comments

Leave a Reply

16 Comments Aan "Cho: “Knock Knock 2 voelt niet als een mixtape”"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Willem
Gast
Willem

first kk2 dope

Jup
Gast
Jup

Wat een baas

gs only
Gast
gs only

> jammer dat roffa weer zo een nl hater is kill je moet niet vergelijken je moet luisteren en een nigga die wat doet niet blaimen dat jij bij de tomatenplukkerij werkt man pak je brood laat een ander zijn of haar brood pakken als je kaka vind doe je oor dicht blijf thuis emo

gs only
Gast
gs only

voor alle nl rappers die het blijven brengen big up in dit geval ook cho

CHO1103
Gast
CHO1103

Dusdat gs only ^
Ik luisterde al sinds één van je eerste nummers Veel schijt en One in a Million , na die tracks mensen gingen gelijk haten maar ik zag dat jij dit in je hebt wat je op KK2 heb laten horen.
Blessss

KINGBLACKTIMBS
Gast
KINGBLACKTIMBS

Weet iemand waar je die trui met leren mouwen kan vinden?

yoost
Gast
yoost

Ik snap niet hoe peeps Cho hard kunnen vinden. Hij heeft een rare rap stem en zijn lyrics gaan nergens over! en zijn wordplay is ook fokkin gaar. Peeps die hem dope vinden sporen niet klaar!

...
Gast
...

> hij rapt juist over real en heeft een goeie stem voor rappen.

Steffkief
Gast
Steffkief

@yoost, luister KK 2?
Wat lig jij te praten dat zijn lyrics nergens over gaan?
Big up man

Grtjs uit belgie

wat
Gast
wat

2% haters

ik
Gast
ik

wtf YOOST !! cho is juist diegene die wel echt ergens over rapt!! jij spoort gewoon niet pannekoek, zeker een beetje doof? niet te veel trekken maar luisteren Bitch!!!!

Ted
Gast
Ted

Als Cho niet die state award pakt voor beste barz en rookie of the year snap ik het ook niet meer en mogen ze statemagazine.nl echt sluiten.

mij
Gast
mij

sws big up voor deze man, shake je ass gaat ham, diepe pokoes zijn ook sick jacks. en faka yoost, als je dit kaki vind ga dan deze post niet checken? als je hem kaki vind waarom check je dan? stiekem ben je fan.

pce

khaled0093
Gast
khaled0093

ga niet haten hij is de besteste niemand kan hem vervangen zijn rap is bomm

French Montana
Gast
French Montana

Ziekste rapper van NL samen met D-Double MocroManiac Lijpe Mocro.

J.O.N.E.S
Gast
J.O.N.E.S

Cho doet gewoon wtf hij moet doen en blijkbaar doet hij het goed. Ben geen supper fan van al zn liedjes maar ik fock wel met zn mindset! Zn delivery is ook kei hard.

Probs cho doe je ding bruh!

wpDiscuz