Chris Brown & Tyga – Ayo

chris-brown-tyga-ayo
Het is alweer vier jaar geleden dat Chris Brown en Tyga ‘Fan Of A Fan’ presenteerden. Binnenkort brengen ze ‘Fan Of A Fan 2’ uit en ‘Ayo’ is de eerste track die te horen is. Beluister het nummer als voorproefje van de mixtape hieronder.

18 December

12 comments

Leave a Reply

12 Comments Aan "Chris Brown & Tyga – Ayo"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
lorenzo
Gast
lorenzo

Waar blijft the gold album?

Dust
Gast
Dust

@lorenzo 23dec

LVZ
Gast
LVZ

wat is het nou eigenlijk, een mixtape of een album, ik zie bij verschillende websites bij de ene een album en bij de andere een mixtape

FUCKDIT
Gast
FUCKDIT

recyling.. that american game is fully on recycling… sound the same as Chris Brown Ft. Lil Wayne – Loyal en al die andere BS dat daarna uit is gekome

fr
Gast
fr

Tyga een van de gaarste rappers ooit van dit tijd perk

broeder
Gast
broeder

waarom zijn er alleen maar haters op deze site?

fokbiggie2pac
Gast
fokbiggie2pac

Omdat de meeste op deze site alleen maar geilen op 2pac en dikzak biggie. 2 van de meest overschatte rappers ooit. holy fuck begin te luisteren naar de nieuwe generatie en stop met huilen over die 2 battieboys die nu al jaren dood zijn.

Bez
Gast
Bez

Tyga

FukgelogenNLrap
Gast
FukgelogenNLrap

Lekkere banger. Kan net als Loyal worden. Ook vind ik het raar dat er op deze site vaak haat is naar Amerikaanse rappers en dan zeggen dat ze alleen maar over money rappen, omdat ze het ook hebben. Nederlandse rappers doen het ook hoor, maar die hebben het dan weer niet. Jullie geilen te veel op Pac en Biggy die tijden zijn voorbij, accepteer dat tijden veranderen en we in een andere generatie zitten. Wat deze generatie rapt is dan ook echt, ze hebben geld rijden in Lambo’s, niet gelogen dus. NL rap daarintegen is zwaar amateuristisch.

TupacAmaruShakur
Gast

What! Pac en Biggi zullen nooit verdwijnen! Daar zijn de lyrics te goed voor. Tenminste niet bij de echte mensen die van Rap/hiphop houden. Daarnaast is deze vibe ook vet. Ja, je kunt van allebei houden.

bradda
Gast
bradda

Maar zomaar beginnen mensen over biggie en tupac

dfvhgbjkk
Gast
dfvhgbjkk

jullie kennen geen eens 5 nummers noemen van biggie en tupac

wpDiscuz