Sticks maakt nummer voor FC Zwolle

Op 12/02/’12 om 12.00 uur precies, brengt de trotse ambassadeur Sticks een nummer voor FC Zwolle United uit. De release van het nummer ‘Hier Zijn We Weer’ vindt plaats tijdens de IJsselderby FC ZwolleGo Ahead Eagles. Samen met onder meer Jaap Stam en Erben Wennemars zet Sticks zich als clubambassadeur in voor FC Zwolle.

Sticks: “Graag verbind ik mijn naam aan de projecten voor de Zwolse jeugd. Deze hebben mij geïnspireerd tot het maken van de song en videoclip voor FC Zwolle United. De vaste videomaker van de Fakkelteitgroep, Herb Alfonso, heeft de videoclip gemaakt en A.R.T. heeft de plaat geproduceerd. Perfect dus!”

Tijdens de wedstrijd zullen er flyers worden verspreid met daarop de songtekst van ‘Hier zijn we weer’. FC Zwolle hoopt dat iedereen uit volle borst meedoet en zo de spelers aanmoedigt tijdens de wedstrijd.

9 February

22 comments

Leave a Reply

22 Comments Aan "Sticks maakt nummer voor FC Zwolle"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
nagemaakt
Gast
nagemaakt

U-Niq & Winne maken een track voor hun club en nu kan Sticks niet achterblijven.
Kopieen van kopieen…

dann
Gast
dann

Dat was ook mijn eerste gedachte idd! Voor de rest blijft Sticks een baas, maar moet nu opeens iedereen voor zn cluppie gaan rappen?>

Cantini
Gast
Cantini

Dag Ingrid,je kunt ze kopen bij ons in de wieknl. We kunnen ze ook toesturen, maar dan komen er verzendkosten bij.Je kunt ? 10,- per netje overmaken plus ? 6,20 verzendkosten op 51.61.87.317, t.a.v. De Vakantiefietser, Amsterdam. M. vr. gr. Eric Schuijt

YumYumSoep
Gast
YumYumSoep

Ja en Lee Towers is het beginpunt>

Rey
Gast
Rey

FORZA Zwolle!
Geel geel geel, rood rood rood, eagles eagles eagles, d…….

Andre
Gast
Andre

Nagemaakt? 12 Januari was die clip al gepresenteerd……:

http://www.fakkelteitgroep.nl/geslaagde-fc-zwolle-united-avond-met-clippresentatie/

nagemaakt
Gast
nagemaakt

> Laat die clip eens zien dan.

Andre
Gast
Andre

> Je kan toch wel lezen of niet?

+ De clip is al meerdere malen te aanschouwen geweest tijdens de rust bij thuiswedstrijden van FC Zwolle. Hij word alleen uitgebracht tijdens de derby.

clipvoorclipnagemaakt
Gast
clipvoorclipnagemaakt

> Inderdaad, hij wordt uitgebracht tijdens de wedstrijd tegen G.A.E.
Momenteel is hij dus onuitgebracht, snappie?!

PEC
Gast
PEC

HARD! Eerste even verdiepen voordat je gaat roepen nagemaakt. Sticks is al meer dan een jaar ambassadeur van Fc Zwolle en dit nummer is al lang geleden aangekondigd. Zondag hopelijk mooi nummer en dikke overwinning!

Phanit
Gast
Phanit

Hmm, weet iemnad al hoe ik thema/skin kan veranderen binnen de nieuwe menustructuur? of ben ik na 2 uur pielen op ownskin zo blind geworden dat ik er over heen kijk?

nagemaakt
Gast
nagemaakt

”Misschien dat ik ooit eens een rap schrijf voor FC Zwolle United”, noem ik geen aankondiging…

yesr
Gast
yesr

What’s next
Lange Frans die een liedje maakt voor ajax (met de titel Wees Niet Bedroefd haha)
Bigup Sticks buiten dat

Appie
Gast
Appie

Leuk, jammer alleen dat fc zwolle zo n triest clubje is. Er zijn maar een paar mooie clubs in de Jupiler League, zoals Sparta, Go Ahead Eagles en Cambuur bijvoorbeeld. Liefde voor je club is natuurlijk wel mooi, maar helaas zal het bij fc zwolle nooit echt wat worden.

Verder niets dan liefde voor Stickert uiteraard.

Ginger
Gast
Ginger

> komt die met go ahead aankakken rot toch op man zwolle is al 3 jaar topper van de jupiler

rwv
Gast
rwv

word een trend hea, kan bollebof ook voor sparta maken & lange frans voor ajax Priester voor almere city. Kempi voor psv ookal heeft hij dat al gedaan

Dkhzn
Gast
Dkhzn

Maakt niet uit wie dat ding eerst deed, zolang die shit niet commercieel is dan is het prima! Als het maar uit liefde voor de club/stad is dan is het altijd goed! zouden de meeste rappers een voorbeeld aan mogen nemen!

GR2GR
Gast
GR2GR

Belangenloos of voor een Forse Honorarium

Bryan
Gast
Bryan

na-aper.

tantoe:.l
Gast
tantoe:.l

sticks was ook al een tijdje met de track bezig dus of het een kopie is volgens mij niet

Rinzo
Gast
Rinzo

Allemaal haaaaters hier op puna altijd sticks is al lang een tijd bezig met de track voor dat winne en uniq eree kwamen, dus blijf maar praten!

Jakenes
Gast
Jakenes

Hoi, ook nog ff een kielne andere vraag. wat houd die nieuwe menu structure in? wat is er dan anders?Ben een leek wat dit betreft.

wpDiscuz