Tracklist: Bollebof – Dreams

Bollebof_Dreams_Cover11
Aanstaande vrijdag 17 mei releast Bollebof zijn nieuwe EP ‘Dreams’, in de sneak van afgelopen week liet hij al een tipje van de sluiter zien. De EP bevat 8 tracks met gastbijdragen van onder andere Lange Frans, Kleine Viezerik, Gio en Ali B.

Bollebof_Dreams_Cover21

15 May

83 comments

Leave a Reply

83 Comments Aan "Tracklist: Bollebof – Dreams"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Kenna
Gast
Kenna

Mijn dromen zijn, achterna jagen van de doelen die je voor jezelf stelt in je leven en alle dierbare mensen rond me gezond blijven! Wordddd!!!

chiefkeef
Gast
chiefkeef

mijn droom is in een rr ghost rijden

Ruuub
Gast
Ruuub

Dat ik hier op een dag ook sta met een Album of EP

kevin
Gast
kevin

Mijn droom is kort maar krachtig.
Later een normale baan kunnen hebben en niet druk te hoeven maken om geld, en later voor me familie kunnen zorgen. En me kinderen de dingen kunnen geven wat ik niet heb gekregen.

sealand
Gast
sealand

mijn droom is dat ik een leven kan leiden zonder grote tegenslagen en dat iedereen in mijn omgeving gezond blijft, en mijn doel bereiken door mijn opleiding aftemaken !

droopy
Gast
droopy

leven zonder zorgen

K
Gast
K

mijn dromen zijn : het zo ver mogelijk proberen te schoppen in mijn leven , mijn doelen bereiken, mijn omgeving proberen te inspireren , en zorgen dat mensen die me dierbaar zijn op het goede pad blijven!

Dreamchaser
Gast
Dreamchaser

Mijn droom is om na mijn opleiding over 1,5 jaar te gaan voor een voetbal profcontract in Indonesie, om met dit inkomen onder andere mijn familie in Indonesie te helpen, en zelf van mijn hobby mijn beroep maken.

Thonny
Gast
Thonny

Mijn droom maakt niet uit, maar naar de jouwe wil ik wel luisteren!

Justin
Gast
Justin

Dromen is enkel voor slapers, ik werk ik ga naar school ik verzorg mijn kids en dat alles op gevoel hoe ik leef maar word het te veel bid voor mij dat ik als nog mijn dromen waar kan maken.

medardo
Gast
medardo

mijn droom is om te leven in een wereld zonder oorlogen
en ziektes en dat iedereen elkaar respecteert zo als die is
en geen haat gevoelens of jaloezie heeft naar een ander
en iedereen word gewaardeerd zo als die is en dat iedereen blij is met de leven die hij heeft want je leeft maar 1 keer

Ilumaniac
Gast
Ilumaniac

Mijn droom is om door mezelf te zijn laten zien aan de wereld dat je alles kan bereiken zolang je er maar hard voor werkt. Zonder dromen kom je nergens! Hard werken word beloond , en iedereen die zijn droom niet haalt zijn opgevers.

Notorious
Gast
Notorious

Mijn dromen zijn om tot het einde der dagen dromen te hebben. Het enige dat het leven waard maakt om te leven is het hebben van een doel, en het doel komt voort uit het volgen van en geloof hebben in onze dromen. Dus als je er over nadenkt, maakt het niet uit wat onze dromen zijn. Zo lang we dromen hebben, en het geloof hebben om deze te bereiken, zal het ons weerhouden van het hebben van geen echte waarde. Follow your D.R.E.A.M.s!

Bestes
Gast
Bestes

Mijn droom is om mijn droom te leven en ervoor zorgen dat ook mijn naaste hun droom leven

Future
Gast
Future

De meeste dromen zijn bedrog, maar als ik wakker wordt met een EP van Bof in mijn brievenbus dan droom ik nog!

Thomas
Gast
Thomas

What’s my dream? Ik heb vele dromen en ik heb ook alle kans en al de tijd om deze te verwezenlijken, maar er zijn veel mensen op deze wereld die deze kansen niet hebben. Ze hebben dezelfde dromen maar niet dezelfde kansen. Ik droom dat alle personen, waar ze ook wonen of wat hun afkomst of religie ook mogen wezen, hun dromen kunnen waarmaken!

Lorryfcswggeur
Gast
Lorryfcswggeur

Mijn droom is het opstarten van een eigen kleding label met 10 procent voor elk verkocht shirt aan een goed doel

Jim
Gast
Jim

Mijn dromen zijn om sowieso een keer naar Amerika te gaan daar de studio in te duiken met een “bekende” rapper en een keiharde productie te leveren! Verder leven van muziek!

0318
Gast
0318

Het leven is een droom dus mijn droom is om zo leuk mogelijk te leven en het in 1 keer goed te doen want je leeft maar 1 keer

faka
Gast
faka

D.enken dat je de beste bent, is niet wat je de beste maakt
R.ichten op de gevoelens, is hoe je mensen raakt
E.n ik wil zo graag dromen, maar ik kan het niet
A.ndere mensen dromen, ik beleef een nachtmerrie
M.aar ik blijf het proberen, ook al is alles fake
S.ukkel voor de liefde, koning in de discotheek

D.R.E.A.M.S keep on dreaming

Jos
Gast
Jos

Het beste uit het leven halen ondanks de mindere dingen zoals een dierbaar iemand verliezen, maar er de kracht uit halen om iets nog beter te doen of juist wel te halen.

Calvin K
Gast
Calvin K

Mijn droom is mijn einddoel te verwezenlijken in de passies die ik grotendeels van m’n leven met me deel, en dat einddoel te bereiken in een realistisch haalbaar tijdsperiode, zodat ik snel mijn ding kan doen in het leven dat ik echt wil, en daar hoort óók eerst mijn havo-diploma te halen deze periode!

Stap voor stap dichter bij succes

lerrative
Gast
lerrative

Mijn droom is dat ik aan het eind van mijn leven met opgeheven hoofd, twinkelende ogen en een brede glimlach op mijn gezicht durf te zeggen dat ik mijn droom heb geleefd.

Laasie
Gast
Laasie
Mijn dromen zijn dingen waarnaar iedereen verlangt, dromen waarnaar ik achterna ga, iets dat iedereen geluk brengt. Ik zou dood willen gaan voor mijn dromen, omdat tenslotte iedereen kan genieten van mijn dromen. Mijn dromen zijn dingen die ik wil van kleins af aan, iets waarbij ik denk; Durf jij het aan? Mijn droom kun je niet vervloeken of slechte moed inpraten, mijn dromen zijn krachtig het brengt iedereen moed. Mijn dromen zijn dat iedereen gelukkig is en alles moet geven wat in zijn of haar leven zit, als dit volgt kom je overal. Als je dit volgt dan komen… Read more »
pim
Gast
pim

mijn dromen zijn om meer te berkeiken elke keer weer, bereik ik het ene ga ik door met het proberen om andere dingen te bereiken, nooit opgeven en ervoor zorgen dat ik mijn opleiding afmaak en later zo hard mogelijk werken om mijn familie te onderhouden en te kunnen genieten van het leven, zolang ik toegewijd blijf kan ik alles bereiken zolang ik maar mijn best doe.

DImma
Gast
DImma

Mijn droom is al mijn wensen uit te laten komen en zorgen dat ik een welvarend leven leef met vrouw en kind. Goede inkomens en mooie kinderen die mij zullen opvolgen in succes. En een mooi huis voor mijn ouders in ons vaderland.

Dominique
Gast
Dominique

Mijn droom is om op een dag te kunnen zeggen: ik heb het gemaakt!

Mell
Gast
Mell

Mijn droom is om op mijn eigen voeten te staan en als een baas iedereen te voeden! #D.R.E.A.M.S

Angelo
Gast
Angelo

Wie zijn eigenlijk die twee Niggers die uit de achterkant van zijn groeien?

Deje
Gast
Deje

Geld moet geen probleem zijn later , dat is mijn droom

OneLove
Gast
OneLove

Mijn droom is een carriere opbouwen met dat gene waar ik goed in ben, er plezier in hebben en van mijn leven te kunnen genieten. Leef je dag alsof het je laatste is.

bomber
Gast
bomber

dromen zijn bedrog..hier zijn we nog wakker

Mr.W
Gast
Mr.W

Mijn droom is een studio waarmee ik met de jongeren van mijn (werk,stage) teksten kan tapen! het is geweldig om te zien hoe blij die kids worden om met muziek bezig te zijn ik schrijf nu teksten met ze om ze te leren omgaan met hun gevoelens en hoe zie die op een andere manier kunnen uiten! om hun te zien lachen dat is mijn droom!

Shakir
Gast
Shakir

Mijn droom is: Iets van m’n leven maken, gewoon hard werken doen waar ik goed in ben en steeds beter worden in het gene waarmee ik bezig ben. En me moeder gelukkig zien. En doen wat ik moet doen en gewoon me leven lijden, UNTIL IT’S OVER

J-Mill
Gast
J-Mill

Mijn Droom Is: Om m’n naaste te bemoedigen, om zijn/haar droom uit te laten komen. Streven/Volharden/Prioriteiten Stellen, een steentje bijdragen bij dat geen waar die persoon naar verlangt & Een goed voorbeeld kunnen zijn, voor m’n broertjes & zusjes. Financieel/Dagelijks leven/Gedrag noem maar op.. Dat ze later kunnen zeggen kijk, dat is MIJN broer, met trots in hun hart. Dat ik wat heb kunnen bijdragen, in hun opvoeding/kinderjaren/ jeugd. Dat ik ze iets kan geven, wat ik nooit heb gehad in mijn kinderjaren. #Familia Para Siempre #D.R.E.A.M.S.

H. B.
Gast
H. B.

Mn droom is een Hublot om m’n polska, Ball hard als een proffa.

Mn droom is ‘ stepping my game up ‘

Pim
Gast
Pim

Mijn droom is om te bereiken wat ik wil bereiken, mijn familie kunnen voeden en zorgen dat ze niks tekort komen. Ook wil ik rondreizen door de hele wereld en de armen in die landen een handje helpen met dingen

westcoast
Gast
westcoast

Mijn Droom Is, Om alle Zieke Mensen Te Kunnen Helpen En alles gelijk te laten zijn onder de mens ! Respect Is One!

filosofo
Gast
filosofo

Droom is moord, moord is droom. Ik wil naar een DrooM-oord.

010
Gast
010

word wakker allemaal!

Tjakke
Gast
Tjakke

Mijn droom is om deze EP van Bollebof te winnen en hem bekend te maken in heel België. Major Respect voor Bollebof zijn werk!

Dreamchaser
Gast
Dreamchaser

Don’t dream your life, but live your dreams!

alex
Gast
alex

mijn droom is dat familie ,vrienden gelukkig zijn . Daarnaast is een droom om andere mensen te inspireren door mijn verhaal te delen via muziek en ze laten zien dat school het beste is en dat ze niet moeten hangen op straat .

Jair van Hek
Gast
Jair van Hek

Mijn droom is om me moeder trots te maken door me werk (covers maken) steeds bekender te makenen het lukt al aardig. Na jaren verdiend ze wel de rust die ze echt hoort te krijgen. Ik ben nu 14 en na veel te hebben gekloot op school en op straat besef ik nu dat ik me best moet doen.

Jeremyoveral
Gast
Jeremyoveral

iedereen heeft zijn eigen dromen blijf streven en kijk niet te veel naar een anderen ben blij met wat je hebt. ‘never give up!’

Randy Kaper
Gast
Randy Kaper

Simpelweg gelukkig zijn

Sertan
Gast
Sertan

Gestoord wat mensen hier neerzetten man echt hopeloos

Dustin
Gast
Dustin

Mijn droom is dat al me dromen uitkomen.

Ok
Gast
Ok

Mij droom is dat ik andere mensen hun droom uit kan laten komen!

skaffa
Gast
skaffa

ECHTE HOLLANDERS WEER HIER, KUNNEN ZE WAT WINNEN GAAN ZE REAGEREN.

thedreams01
Gast
thedreams01

Ik wil een rapper worden en mensen verhalen vertellen over het leven. Ik wil net zo ver komen als Bollebof. en mijn familie verzorgen op mijn kosten als ik het haal. Succes als eindbestemming en Geluk als begin. Ik doe dit anoniem omdat ik me een beetje nog schaam om dit te vertellen aan de buitenwereld.

daav
Gast
daav

Mijn droom is dat ik gezond blijf, dat vrienden, familie om me heen waar ik love voor heb gezond blijven, me doelen bereiken die ik opgestelt heb, ooit een ft met bollebof en voorderest voor heel me leven gelukkig blijven!

wpDiscuz