Cover, tracklist en songtrailer van Wudstik’s album Vind

Na zijn debuutalbum ‘Mijn Wereld‘ uit 2006 is de Amersfoortse zanger Wudstik even stil geweest, maar op 11-11-11 verschijnt zijn tweede album ‘Vind’. Op het album hebben naast Wudstik de artiesten Kempi, Winne en Jiggy Dje een gastoptreden geleverd. De complete tracklist en songtrailer van het album zijn op de vervolgpagina te vinden…

Beluister de songtrailer hieronder:

[jwplayer config=”audio” mediaid=”33034″]

Tracklist VIND

1. VIND ft. Jiggy Dje
2. ZONDER DAT
3. WAT JE DOET
4. SAMEN
5. ZIJ
6. NIETS ANDERS ft. Winne
7. DANS MET MIJ
8. ZOIETS MOOIS ft. Kraantje Pappie
9. BLIND
10. DICHTBIJ DE ZON
11. VANDAAG
12. ZONDER DAT ft. Kempi (SirOJ Remix) – Bonus

27 October

6 comments

Leave a Reply

6 Comments Aan "Cover, tracklist en songtrailer van Wudstik’s album Vind"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Jesper
Gast
Jesper

Hmm, ik vind wudstik zijn eerste album heel dope, vooral Breek mij. Volgens mij van wat ik gehoord te hebben zijn er niet veel persoonlijke nummers op de plaat. Dat is een minpuntje voor mij, verder kijk ik uit naar de tracks met Winne en Jiggy djé. De rest klinkt mij iets te pop.

Neva
Gast
Neva

Aight klinkt lekker..

Loekiie
Gast
Loekiie

Ben benieuwd!

mccm
Gast
mccm

gayste. cover. ooit.

PZN
Gast
PZN

Ik dacht dat er een design-contest voor zijn plaat was. Heeft er niemand meegedaan?

hij zo
Gast
hij zo

word vast dopeee kan iemand me nog ophoeken met de track wudstik – vroeger hij staat ook niet meer op youtube volgens mij echt nice song

wpDiscuz