Cover & Tracklist: Zwart Licht: Leeroy Draait Door

Begin vorige maand kregen jullie al de video ‘Galtar Riddim 2.0‘ van de formatie Zwart Licht te zien, een nummer dat afkomstig is van het binnenkort te verschijnen album ‘Leeroy Draait Door’. Het album is derde plaat van de groep, maar omdat dit keer Lee Harvey ipv Akwasi op dit album nadrukkelijk op de voorgrond staat is het eigenlijk ook een debuutplaat. Productioneel is er niks veranderd en heeft Hayzee weer alle beats voor zijn rekening genomen. Album ligt vanaf 25 mei in de winkels, liefhebbers kunnen alvast via iTunes of Bol.com het album pre-orderen. Zie de tracklist op hieronder…

Tracklist Zwart Licht: Leeroy Draait Door

1. Leeroy Draait Door
2. Op Me Grind (ft. D. Lipps)
3. Weg (ft. Sarah Jane)
4. Hooptie Music
5. Niemand
6. High / Tofu
7. Lach Eens Met Me Mee (ft. Sarah Jane)
8. Space Doll (ft. Shari-Louise)
9. Gooi Wat Liquor Op De Grond Voor ‘Em (ft. D. Lipps)
10. Ja Toch
11. Galtar Riddim 2.0 (Bonustrack)

1 May

13 comments

Leave a Reply

13 Comments Aan "Cover & Tracklist: Zwart Licht: Leeroy Draait Door"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
tom
Gast
tom

een jaar of 2 later dan ik had gedacht, hopelijk heeft hij deze tijd goed gebruikt om iets moois te creeren

lskjljas
Gast
lskjljas

2 featurings van d lipps teveel. Hopelijk word het nog wat.

wat is deze
Gast
wat is deze

Check die cover. Zwart Licht is gecrasht?

asd
Gast
asd

Illuminati

GaltarKid'm
Gast
GaltarKid'm

Met titels als “Op me grind”, “Hooptie music” en “Gooi Wat Liquor Op De Grond Voor ‘Em” heb ik er al weinig vertrouwen in dat dit iets zinnigs gaat worden. Galtar Riddim 2.0 is trouwens ook niet een track die ik graag luister. Zwart Licht begon zo goed met Bliksemschicht, maar het wordt steeds kutter met die gasten. Maar goed, misschien moet ik niet oordelen over deze plaat voordat ie er is, ik ben benieuwd!

Padre
Gast
Padre

Leeroy gaat zwaar tegen de lamp aan lopen, en dan hoop ik datie het witte licht ziet en opsodemieterd.. Hij is voor mij de kakaste rapper ooit, echt zo een billenlikker… God mag hem bliksemschichten voor mijn part.

NunjaDD
Gast
NunjaDD

Ik heb me twijfels er zitten denk ik wel harde tracks tussen,

maar Ft D lipps?…

bas
Gast
bas

Ohjee.. feautering d.lipps inderdaad, beloofd nog wat. Hahahaha..

perepepep
Gast
perepepep

Ben benieuwd!!!

sjaak
Gast
sjaak

Ik denk dat Kees zich wel bescheten voelt met zo’n ‘groepsalbum’…

Vinny
Gast
Vinny

Akwasi heeft er geen zin meer in. Zwart Licht wordt opgeheven en hij gaat solo verder als acteur in kunstzinnige theatervoorstellingen. Fuck Kees sowieso met zn wurgcontractjes

Colin K.
Gast
Colin K.

Ik wil die artwork opeten

Armando
Gast
Armando

I loved your episode of lolewertd and it’s great to see how things are done behind the scenes. It’s too bad the outtakes didn’t make it, they were awesome! lol, all your hats are belong to us Anyways, great work. Hope you find a high paying place in the script writing world.

wpDiscuz