Crooks – Laatste Kans (prod. Moksie Meppie)

Hard-Voor-Weinig-3-Single-4-FINAL-Def
Op 10 juli presenteert Amier Papier de derde Hard voor Weinig compilatie. Van de plaat hoorde je eerder al de titeltrack door de mannen van Aumffie. Vandaag verschijnt de tweede track van het album en dat is ‘Laatste Kans’ van Crooks. Net als ‘Succes‘ is ook dit nummer geproduceerd door Moksie Meppie.

1 July

8 comments

Leave a Reply

8 Comments Aan "Crooks – Laatste Kans (prod. Moksie Meppie)"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
asa
Gast
asa

Chile track

M_bundy
Gast
M_bundy

DIK

M[]kuM
Gast
M[]kuM

track mist een dik refrein. beat is misschien zelfs wel te hard voor jong crooked. nevertheless aardig track.

Alb!!
Gast
Alb!!

Doet me goed dat je weer wat opneemt mattie!!

Waarheid
Gast
Waarheid

je beste zestien schreef je als een kind van zestien, jij blowen gast dat wil ik echt zien, je rapt al jaren wel en weer niet, je leert niet en blijft hangen in een fase, je was je tijd ver vooruit nu loop je achter, niemand zit nog op je shit te wachten

stunnaaaaz
Gast
stunnaaaaz

Waarheid , dankzij je mama heb je een soa , ik zag haar laatst ze keek me aan ik dacht ho maar . Ik ken je tante ook die tanga wilde ballen met me , dus ik gooi me dick in der face als een sigaretje . Bitch boyy waarom doe je als een sletje , zo van crooks stop met rappen . Je bent niet de waarheid vriend je bent een leugen , ik wippp je zusters ass , en flipp der in de keuken .

Nimmacity bwooiii

040 fok miggsdebitch
Gast
040 fok miggsdebitch

Crooks is een v/d reallest , geen stress om deze reacties ga maar weer new wave luisteren ????

dje-jay
Gast
dje-jay

Hahaha, dat schrijven mensen van 11 ook man..

wpDiscuz