CyHi the Prynce – Elephant in the Room (Kanye West & G.O.O.D Music Diss)

cyhi-the-prynce-elephant
CyHi the Prince is al sinds 2010 getekend bij Kanye’s G.O.O.D Music en sinds die tijd heeft hij enkel mixtapes uitgebracht en hier en daar een gastoptreden. Het wachten is op een volwaardig album van de rapper en CyHi zelf lijkt het wachten zat te zijn. In zijn nieuwe track ‘Elephant in the Room’ haalt hij uit naar Kanye West, G.O.O.D Music en Def Jam. Het schijnt dat zijn contract met Def Jam inmiddels ontbonden is. Het aparte aan deze diss is overigens wel dat het G.O.O.D Music logo op de cover staat. We zullen zien wat er waar is van de hele situatie. Er is in ieder geval meer gaande, want hij post zojuist op Intagram: Mission 1 Complete.

6 August

2 comments

Leave a Reply

2 Comments Aan "CyHi the Prynce – Elephant in the Room (Kanye West & G.O.O.D Music Diss)"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Partynextroom
Gast

So underrated…

Nikszeggende
Gast
Nikszeggende

Cyhi een van de meest getalenteerde rappers van dit moment verdiend veel meer credits, hij heeft er zelfs een nummer over geschreven: https://m.soundcloud.com/1cyhitheprynce/credit-i-deserve

Op ‘So Appaled’ van het album MBTF van Kanye levert Cyhi ook een aantal harde bars.

Ik vermoed dat dit een marketing stunt is om wereldwijd in een klap naamsbekendheid te vergaren, waarom zou anders het G.O.O.D. Music logo links onderin op de cover staan?

wpDiscuz