Darryl – Used To Know (Remix)

Darryl_1_persfoto_2010

Via zijn Darrylfastlife Youtube kanaal deelt Darryl vandaag de nieuwe track ‘Used To Know’ met het publiek.

9 April

22 comments

Leave a Reply

22 Comments Aan "Darryl – Used To Know (Remix)"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
HarryDeKokosnoot
Gast
HarryDeKokosnoot

nee, gewoon niet

henk
Gast
henk

wat past de beat goed bij de tekst… not

qwer
Gast
qwer

helemaal niet verkeerd alleen hij moet ff onderwerpen zoeken om te rappen en niet de titel Used to know gebruiken en dan rappen over waaorm je zoveel meisjes pakt.

Frits
Gast
Frits

Is dit een van de rappers die Nederlands naam op het gebied van Hip-Hop groot maakt???? Dit is echt waardeloos! Nederlandse teksten gaan tegenwoordig alleen nog maar over money, bitches en net doen of ze net zoveel geld hebben als de grote Amerikaanse namen(die trouwens ook niet meer heel erg interessant zijn om naar te luisteren). Waar zijn de rappers die qua inhoud van hun teksten rappers als Sticks, Rico en Typhoon proberen te evenaren?

Teun
Gast
Teun

>Frits ja inderdaad! hier hebben we niks aan!

onetime
Gast
onetime

Ik ben serieus teleurgesteld dat puna.nl zoiets promote, echte muziekkanten die hun muziek opsturen krijgen geen eerlijke kans. Het is een cirkel een wereldje van ” rappers ” die overal terug worden gezien en gepromote.

Darryl had deze beat nooit moeten gebruiken op z’n minst een sample ervan, dit is weer een bewijs dat deze jonge man zichzelf geen rapper mag noemen en al helemaal geen muziekkant.

muziekkant
Gast
muziekkant

waarom zeuren jullie altijd hieronder over dat puna die muziekkanten niet moet supporten. dit is een van de weinige sites die muziekkanten support die nog niet al te bekend zijn en vind dat juist heel goed inplaats van altijd maar die muziekanten die overal worden gepromoot. niet zo zeuren man en gun die mensen ook hun shine en laat die negatieve reacties keertje gewoon weg en als je het mooi vind reageeer je zoniet niet reageren en laat die muzziekant in zijn waarde ma. deze maatschappij is echt naar de klote man met jullie altijd maar bemoeien met andere

onetime
Gast
onetime

> Het gaat er niet om of ze muziekkanten supports of niet het gaat erom dat het blijft bij een beperkt `’groepje” er zijn genoeg andere muziekkanten waarvan je niets zit en die struggle in de muziek wereld.

Haha
Gast
Haha

Al die mensen die hier zeggen Darryl is gay dit dat zijn vast lelijk. Luister als je zo’n koppie had en de vrouwtjes worden geil van je en de muziek helpt je daar bij om vrouwtjes te bangen, dan maak je die toch. Die comment gangster kennen alle highclass pornsites.

Cal
Gast
Cal

Wat Haha kan om gelachen worden.

Cal
Gast
Cal

Plus Darryl.

kiefer
Gast
kiefer

hahah echt slecht

Johan Cruijff van hiphop
Gast
Johan Cruijff van hiphop

Ik vind het eigenlijk wel leuk klinken. En inderdaad, Darryl is een popsterretje waarop 13-jarige meisjes hun dingetjes wrijven.

Helemaal niks mis mee hoor.. flow is trouwens wel hard!

menno van ravels
Gast
menno van ravels

Haha man.. ik send mijn shit naar puna en krijg never reactie, ik zie de dikste tracks op me heen en puna dropt niks. En dan komt dit er wel op? Sorry dat ik niet zo’n type ben die hier om kan lachen. Het is niet zo dat puna darryl uit principe niet hoeft te supporten maar dit? Comon

wowie
Gast
wowie

omg dit is slecht:O

C-Wiz
Gast
C-Wiz

er zijn er toch wel veel die erna luisteren, en van mij mogen ze.
Ik luister liever naar andere rappers.
Kreeg wel ff het straatremixen gevoel, good or bad dont want to mention that.

Larissa
Gast
Larissa

eh mensen ga darryl niet belachelijk maken en dat maar voor 1 track luister zn andere tracks maar dan snap je het wel
iedereen heeft togh wel ups and downs dus wat gaan jullie praten maar tis nederland drm zeggen jullie eigen mening k zeg niet dat dat niet verkeerd is maar ga aub niet haten !

barbapagga
Gast
barbapagga

er word niet gesproken over haat er word helemaal niet gehaat op deze dude het gaat erom dat hij zichzelf gewoon geen rapper mag noemen. als je gaat kijken naar gasten als tyfoon sticks etc is hij zwaar beneden de maat abc gedoe

dddd
Gast
dddd

ze flow is gewoon hard als je die flow kaka vindt …. dan heb je echt geen verstand van hiphop het refrein is niet al te best aangezien hij niet kan zingen voor de rest tekst is simpel maar ze flow is hard ..haters suck a dick..

The Donn
Gast
The Donn

Dit is ook geen muziek voor jullie ” Hitjes lief hebbers ” Omdat het een soort van remix is van Used To Know wil niet zeggen dat het een soort gelijke liedje moet zijn.

Dit is voor de echte boys die op buit zijn paper geld money cash Snapjee!

Sjoerd
Gast
Sjoerd

@menno van ravels miss omdat jou tracks gewoon slecht zijn ? ! #niethaten

Tanoeska
Gast
Tanoeska

Mijn mening: i love it ik vind het echt goed en knap van darryl dat hij dit liedje gerimexd heeft en het klikt ook:)

wpDiscuz