Desiigner noemt zijn nieuwe track Pluto en haalt uit naar Future tijdens SXSW

desiigner-pluto-panda-sxsw-0
Desiigner was zoals vele andere artiesten te gast bij SXSW waar hij zijn nieuwe track ‘Pluto’ primeurde. Erg opmerkelijk is dat de titel van de track dezelfde naam draagt als Future’s debuutalbum. Nu zijn er beelden opgedoken dat het nieuwste G.O.O.D. lid fans vraagt hem niet meer met Future te vergelijken. Dit was niet het enige wat Desiigner vertelde, want ook noemde hij Future een Fag.

Eerder werd de rapper in een interview gevraagd hoe hij over Future denkt en zegt: “I smile at that, I blush at that, but I have no hard feelings for the dude Future. He does his thing. Actually, I like some of his songs.” Bekijk hieronder wat Desiigner te zeggen had.

18 March

3 comments

Leave a Reply

3 Comments Aan "Desiigner noemt zijn nieuwe track Pluto en haalt uit naar Future tijdens SXSW"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Drop
Gast
Drop

Ahahahah hij kopieert alleen maar future

eeehaaa
Gast
eeehaaa

Ja waarom haten, future geeft deze man gekke inspiratie geef dat dan gewoon eerlijk toe is niet erg. Zijn track panda is kei hard.

Onbekend
Gast
Onbekend

Hij haalt niet uit hij zegt i am not like that men, mensen houden van commotie. Hij doet future niet naar dit is gewoon de flow van tegenwoordig, future heeft deze flow niet bedacht in bone thugs was hier mee begonnen future heeft het alleen op geschoond

wpDiscuz