Devid Benz – Wat moet ik doen?

devid_benz

We krijgen net de track ‘Wat moet ik doen?’ van Devid Benz toegemailed waarin hij vraagt wat hij moet doen voordat hij door de scene wordt geaccepteerd. Wij zelf zijn erg onder de indruk van deze rapper uit Spijkenisse. Maar jullie mogen beslissen of we in de toekomst meer tracks van Devid Benz moeten droppen. Dus drop in een vriendelijke comment jou mening over Devid Benz…

Download de track hier

31 October

75 comments

Leave a Reply

75 Comments Aan "Devid Benz – Wat moet ik doen?"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
afro
Gast
afro

de broeder is wel dope , gun em zoiezo puna

Capelle
Gast

Dit is gwn Fresku undercover.

Chris
Gast
Chris

Niet echt lekkere flow man, hij probeert te veel in een zin te stoppen en dan versta ik hem niet. Maar ik vind het een goed aspect, hij pakt ook bijna elke rapper aan. Maar ik vind hem hoe noem je dat, ja onverstaanbaar. Als ie wat meer articuleert dan is het beter.

david
Gast
david

netjes hoor

CK
Gast
CK

Ik vind het goed man!
maar ik ben het deels eens met chris dat hij wat beter moet articuleren!
voor de rest dope!

Fredson
Gast
Fredson

hij moet idd werken aan zijn flow vind ik 🙂

ongeloof
Gast
ongeloof

Deze man is hard!!!

Paul!
Gast
Paul!

Nou niet overdrijven. Het is wel aardig, maar nog geen top.

Jizz
Gast
Jizz

erg strak man, veel metwes invloeden,
in a positive way, ik digget

Murrayz
Gast
Murrayz

Sluit me aan bij de “te veel woorden in een zin proberen te proppen” post

Stanneman
Gast
Stanneman

hij heeft wel wat weg van fresku ja, alleen is fresku wel vele malen beter.
toch vin ik die wel dope

Grr
Gast
Grr

hij heeft egt wel een stem van fresku.
Gun hem wel wat meer shine alsje zieet hoevel neppe rappers in de scene zijn verdiend hij cker wel een kans.

flow is voor verbtering vatbaar maar lyrics zijn wel volwassen enz hij wats gaand eis main zowiezo kan puna meer tunes droppe

M
Gast
M

Artiest kan wel beter, maar vind dat er meer ruimte moet zijn voor opkomende artiesten.
Ik ken weinig sites die die mogelijkheid bieden dus zou het wel dope vinden als dat wat vaker gebeurt…

BANANAZ
Gast
BANANAZ

hard hoor!

zitten echt vette lines tussen!

misschien is een soort van drop je demo een idee voor puna?

Raak
Gast
Raak

GAYFAGNURD

Arnie..
Gast
Arnie..

Gun hem sowieso een plaatsje op puna, want er zit zeker potentie in zijn flow.
Maar, het klinkt allemaal iets te gehaast waardoor het lijkt alsof hij net die zin niet afkrijgt. Ook moet die nog werken aan zijn flow.
Maar best een lekkere rap.

AntiHaat
Gast
AntiHaat

Vriendjes

siggy
Gast
siggy

Chris: Niet echt lekkere flow man, hij probeert te veel in een zin te stoppen en dan versta ik hem niet. Maar ik vind het een goed aspect, hij pakt ook bijna elke rapper aan. Maar ik vind hem hoe noem je dat, ja onverstaanbaar. Als ie wat meer articuleert dan is het beter.

true

C.E.M
Gast
C.E.M

Lol dacht ff dat het fresku was
dope;)

asfasfa
Gast

Wel dope..Harde lines tusse..Maar te veel nixgunners die nixgunne

klaoui
Gast
klaoui
Chris: Niet echt lekkere flow man, hij probeert te veel in een zin te stoppen en dan versta ik hem niet. Maar ik vind het een goed aspect, hij pakt ook bijna elke rapper aan. Maar ik vind hem hoe noem je dat, ja onverstaanbaar. Als ie wat meer articuleert dan is het beter. Ik weet niet hoe langzijm jij bent, maar het is KA-POT goed verstaanbaar! Shit .. Ik vind het wel dope hoor, veeeel beter dn vele andere rappers tegenwoordig.. ik geef em props! Velen hier willen liever horen waar hij juist tegen is. Dus voor die suckers… Read more »
faka
Gast
faka

nee

Murrayz
Gast
Murrayz

ja

Theaux
Gast
Theaux

Beetje Fresku in het kwadraat.

Maar wat je moet doen? Ik denk nog aan je flow werken.

Of je moet deze vraag beantwoorden: Wat heb je te bieden?

Milang
Gast

wel netjes. niet super super ofzo

Zkm
Gast
Zkm

nice nice, **

Bring it on, ^^

GAq
Gast
GAq

stoppen! al genoeg rappers in nl

SOJEWISH
Gast
SOJEWISH

Well jammer als dit soort talentvolle gasten shit gaan droppe voordat ze klaar zijn voor het grote publiek en nog in een leercurve zitte, en geen signature flow hebbe..
”you never get a second chance to make a first impression”

Good luck with ya career, I will be on the kijk uit!!

sjurree
Gast
sjurree

ik vind sowieso goeie tekst, goed onderwerp ook gekozen. hij heeft inderdaad geen signature flow nog. maar aangezien hij voor iedereeen hier nieuw is, kan dat nog komen.

zeker iets om vaker te horen. ill be on the kijk uit 2 main

THEINCREDIBLETURK
Gast
THEINCREDIBLETURK

ait

Frenchkoe
Gast
Frenchkoe

Totaal geen Fresku.
Best nice, er is echter nog wel wat werk aan de winkel.

Jizz
Gast
Jizz

jullie moeten dringend eens je 90’s music wat meer spinnen, té veel woorden in een zin, haha

Yeesssss
Gast
Yeesssss

Vind het gaar.

osr clicka
Gast

hij is kk hard sowieso propzz main ga door

ws
Gast
ws

probz, doe zeker je ding

dempzbelgium
Gast
dempzbelgium

hijs k@k@, hoe kanje dit dope vinde? zn stemt klinkt voor geen moer

pjottie
Gast
pjottie

ik vind wel vet…

D
Gast
D

hij is wel hard, maar zal nog wel wat moeten oefenen, maar nog steeds respect

Lemniscate
Gast
Lemniscate

Je wordt geaccepteerd door de scene als je jezelf bent. Laat in je volgende track een andere kant van je zien, anders gaan mensen je teveel met fresku vergelijken. Je bent dope.
1
Lemniscate

Right
Gast
Right

Vind het te gehaast klinken & het neigt idd een beetje naar Fresku.
Breng de volgende track een eigen ding.
Vind het niet geweldig, nog meer practicen.

Nardus
Gast
Nardus

Hij is idd gewoon goed verstaanbaar haha, klinkt lekker een goede first impression als je het mij vraagt

Belg
Gast
Belg

Met z’n flow is niets mis maar omdat hij zo snel flowt is hij bij momenten slecht te verstaan. Heeft ook te maken met articulatie/stem. Okay-track, maar niets speciaal.

Beftekkel
Gast
Beftekkel

ik vond hem dope

alleen na meerdere keren hebben geluisterd vond ik um saai worden

LZ
Gast

‘want net als die track van metwes gaan we over winne!’

keihard

blacks_3481
Gast
blacks_3481

Wel goed hoor alleen zijn flow idd..

Chris
Gast
Chris
klaoui: Ik weet niet hoe langzijm jij bent, maar het is KA-POT goed verstaanbaar! Shit ..Ik vind het wel dope hoor, veeeel beter dn vele andere rappers tegenwoordig..ik geef em props! Velen hier willen liever horen waar hij juist tegen is. Dus voor die suckers kan je beter hef draaien.. Houd je bek kil. Jij komt zowieso uit Spijkenisse. Luister ik werk bij Killing Skills. Ik zie goeie rappers en herken ze als ik ze zie. En deze man heeft nog wat te doen aan zijn articulatie, want hij heeft een te erg accent. Als ik wat rustiger rapt dan… Read more »
Jizzle
Gast
Jizzle

Ik zeg, ja hij mag wel vaker gedraait worden.

stefan burghout
Gast
stefan burghout

dit is sowieso fresku

ET DUCKTAPE
Gast

SOJEWISH: Well jammer als dit soort talentvolle gasten shit gaan droppe voordat ze klaar zijn voor het grote publiek en nog in een leercurve zitte, en geen signature flow hebbe..”you never get a second chance to make a first impression”Good luck with ya career, I will be on the kijk uit!!

Juistem

venema
Gast
venema

Chris: Houd je bek kil. Jij komt zowieso uit Spijkenisse. Luister ik werk bij Killing Skills. Ik zie goeie rappers en herken ze als ik ze zie. En deze man heeft nog wat te doen aan zijn articulatie, want hij heeft een te erg accent. Als ik wat rustiger rapt dan is het beter dat weet ik. Zijn lines, dope. Zijn idee, dope. Maar zijn accent en articulatie= gay.

hou toch gauw ff je bek? niemand vroeg om een comment van een “werknemer van Killing Skills”.. gefeliciteerd en nu weer sssh

wpDiscuz