Dilemma voor La Melodia: nieuwe plaat of trip naar L.A.

Nog geen jaar na mini-album Electronic Love heeft La Melodia een vervolg klaar. Het mixen en masteren moet nog gebeuren, maar de songs staan op de band. Als alles meezit, moet de nog titelloze EP in de herfst uitkomen. Maar niet alles zit mee: een toursupport aanvraag bij Muziekcentrum Nederland werd afgewezen, en dus moet de groep een geplande trip naar Los Angeles helemaal zelf betalen. “Je kunt je geld maar één keer uitgeven”, zegt Melodee, de mc van de groep. “Er staat al een aantal meetings en showcases op de agenda, die hebben we nog niet opgegeven.” Lees het interview hier verder…

Bron: 3voor12

14 July

2 comments

Leave a Reply

2 Comments Aan "Dilemma voor La Melodia: nieuwe plaat of trip naar L.A."

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Nie
Gast
Nie

Is dat een dilemma? makkelijke keuze lijkt mij.. Heel snel een vliegtuig pakken om daar muziek te maken. Gooi die nummers gratis online! Ze hebben tegenwoordig te weinig liefde voor muziek maar ze denken wel allemaal aan het geld!

Zucht
Gast
Zucht

Dude, je moet wel goed lezen. Het album is al opgenomen, maar ze moeten het nog mixen en masteren… Aangezien ze juist wel liefde voor muziek hebben, steken ze daar (in tegen stelling tot veel) geld in om het goed te laten doen. Dat is de reden dat er gekozen moet worden.

wpDiscuz