Docu: Van kwaad tot erger

Documentaire over de Bredase hiphopgroep Van Kwaad Tot Erger, bestaande uit Timmietex, Ben Jur, Eppo, Fotosynthese, Tjerkovara en Viezerik. De leden van VKTE zijn niet alleen hele goede vrienden van elkaar, maar de groep functioneert ook als een heuse familie waar lief en leed gedeeld wordt. Toch kan soms een situatie zodanig escaleren dat de rappers recht tegenover elkaar komen te staan. Haat en liefde lijken onlosmakelijk verbonden en wisselen elkaar regelmatig af.

 

29 December

19 comments

Leave a Reply

19 Comments Aan "Docu: Van kwaad tot erger"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
geenhaatmaarjewasslecht..
Gast

eerste

076
Gast
076

Dus ze zijn uit elkaar???

je vader
Gast
je vader

echte hiphop!!!

Hekka
Gast
Hekka

wat jij hiphop noemt

jan
Gast
jan

ja is niet zo mijn ding maar je ziet wel dat ze echt zijn en puur gewoon zichzelfs jammer man respect

OGKUSH
Gast
OGKUSH

Jammer dat tie pas zo laat online is heb hem al een keer gezien

uden
Gast
uden

rimmie knecht

SteGer
Gast
SteGer

Wat een zielige kleine kinderen. De definitie van groepsdruk. Check 25min. Iemand heeft ze peuk gebroken…. geforceerd een beetje voor elkaar stoer doen. Ik ben kk wreed ouwe… Hahaha ff serieus?

CHECK
Gast
CHECK

Puna reageert maar niet om deze clip te uploaden. Support deze 2 opkomende artiesten dan! Binnen een bepaalde tijd kunnen we niet om ze heen!

http://www.youtube.com/watch?v=l4B2fwwNEKg

SUPPORT!

mozjit
Gast
mozjit

Hahaha marokkaans publiek gaat ‘los’!

jk
Gast
jk

Zonde van de tijd mensen,

hiphop24
Gast
hiphop24

ik denk serieus dat trejk homo is

Tigri
Gast
Tigri

Jammer. Kale kutjes en uitgeklede ego’s. Bier en tieten. Maar stuk voor stuk zijn het topgozers. Iedereen heeft z’n (t)issues. Maak weer eens een track met z’n alleen. Gewoon omdat het jullie hobby is.

Karma
Gast
Karma

Ik vind de muziek best lekker klinken van ze, alleen hoe ze omgaan met elkaar lijken ze net een stel kleuters. Denk dat ze best potentie hebben om echt harde trakcs uit ge gaan brengen, alleen dan moeten ze wel wat gaan veranderen daarzo.

Coen
Gast
Coen

heb van hun meer docu’s over hoe slecht t gaat dan tracks gezien HAHA

BlackJesus078
Gast
BlackJesus078

eindelijk weer wat gasten met humor..
als het Heinek’n ofzo was dan was het weer te gangsta,
nu zijn er een paar drukke dudes die gewoon plezier maken met het muziek en los daarvan en dan lullen mensen rare dingen ..
soms snap ik het ook niet meer maar verder vraag ik me wel af wat verder de bedoeling hier van was want het lijkt eerder op een goede vrienden groep inplaats van hiphop.
en propz naar fotosynthese beter solo spitten dan kom je verder plus meer geld in JOUW zakken.
Think smart happpy New Year peoples !
maooo BLess

groetjes aan sim
Gast
groetjes aan sim

tis goed dat ze gestopt zijn. dit is een formatie van nix. Ze zijn allemaal niet op niveau. Geen haat maar kom eerst met blijvertjes, classics, harde harde tracks. die hebben julie niet. klaar. Ga solo je shit klaren en kom dan maar fuseren. Happy new year

MIKE
Gast
MIKE

Mijn naam is mike en ik hou van dvd’s geen cd’s. Ik hou alleen maar van eckte eckte hiphop daarom scheer ik mijn hoofd kaal net als een eckte hooligan want dat wilde ik altijd al zijn in mijn leven, maar dat maakt me wel beetje gay.

whot
Gast
whot

catfight

wpDiscuz