Dope D.O.D – Ridiculous 2 ft. Redman + Prijsvraag

DOPE DOD 3
Ridiculous 2 is de tweede track van The Ugly Ep van de mannen van Dope D.O.D. en is geproduceerd door Posij. Op het nummer worden ze bijgestaan door niemand minder dan Redman. De Groningers vroegen aan producer Posij om een remix te maken van ‘Ridiculous‘ van hun ‘Master Xploder‘ album. Redman kreeg deze remix te horen bij een show en wilde meedoen. Beluister hieronder het resultaat.

Prijsvraag:
Op 13 februari komt ‘The Ugly Ep’ uit en op 7 februari vindt de releaseparty plaats in de Vera in Groningen. Jij kan hierbij zijn, want wij mogen 3 x 2 kaarten weggeven voor het evenement. Behalve 2 kaartjes krijg je ook een fysiek exemplaar van de EP. Vertel ons wat jouw favoriete nummer is van Dope D.O.D en waarom en misschien ben jij 1 van de gelukkigen.

1 February

10 comments

Leave a Reply

10 Comments Aan "Dope D.O.D – Ridiculous 2 ft. Redman + Prijsvraag"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
droopy
Gast
droopy

Ik wil er graag bij zijn omdat ik ze al volg voordat what happened uitkwam. Tevens vind ik dit nog steeds wel het hardste nummer van hun. Dit was hun doorbraak en dat is niet onterecht. Flows beat delivery alles is gruwelijk aan het nummer.

Daarnaast vind ik dat ik moet winnen omdat ik ook een Groninger ben

BMOG
Gast
BMOG

Master Xploder vind ik zelf het dopest. Een echt rauwe beat en de flow is hard , doet je hoofd meegaan

Te gekke track…. niks anders over te zeggen

fasilsimonkuipers
Gast

mijn favoriete nummer van dope d.o.d is Ridiculous die beat van peter solongo is keihard liep stage bij 3s mussic hun label en vond echt vet nummer toen ik de ongemasterde versie hoorde

Yasmin
Gast
Yasmin

Groningen, represent!! Haha. Mijn favoriete nummer is branded. De stijl, de beat, te gek gewoon! Na 3+ jaar nog steeds een van mijn meest gedraaide nummers in iTunes! En als ik twee favoriete nummers mocht kiezen (eentje is zo lasig, haha) dan zou ik zeggen mothership! Gruwelijk nummer!

Tino
Gast
Tino

Beste nummer van Dope DOD is gewoon: “Brainworms” . We bouncen altijd wel op een paar dope dod nummer en ook zeker brainworms. Na een halfjaar het kapsel van S.V gerockt te hebben. Zie ik uit naar de concerten in holland.

ohja Represent Rotterdam 010

Joon
Gast
Joon

The Butterfly Effect, tantu spang.

Snapte
Gast
Snapte

Mothership vind ik echt het hardste. Echt dope hoe die space shit wordt omschreven. Helemaal het einde waar skitz en dopey elkaar afwisselen is zeer sterk. Rap hoeft niet altijd realistisch of wannabe realistisch (stoerdoenderij) te zijn. Het moet gewoon boeiend zijn met een zieke beat en flow. Dat vind ik zo sterk aan dit nummer.

Ais
Gast
Ais

Vind dope dat deze gasten overal staan… Paar jaar geleden stonden zag ik ze gewoon in tsjechie (hiphopkemp) waar je iedereen naar voor zag rennen om het bij te kunnen wonen.. Ik heb geen lievelings track… Vind alles lekker om te luisteren… Ik heb ze al vaak gezien en hoef dus niet te winnen voor het optreden.. Een fysiek exemplaar is wel altijd welkom

Evan
Gast
Evan

Ik vind zelf trapazoid het hardst, omdat gewoon alles aan de track grimey is van de beat & de lyrics tot aan de video, echt typisch dope d.o.d en omdat het gewoon echte hip hop is en toch origineel. Als ik trapazoid hoor heb ik gewoon zin om in een moshpit te springen maar dat heb ik wel bij meer tracks van dope d.o.d.

Hans
Gast
Hans

Ouweee te ziek samenwerking met Redman. Gaan lekker die mannen

wpDiscuz