Drake blijft Meek Mill vernederen

Dit weekend vond in Washington DC het nieuwe Landmark Festival plaats. Één van de hoogtepunten van het festival was de show van Drake.

Hoewel de laatste disstrack in de Meek Mill vs. Drake beef al een tijdje geleden is, zijn de twee nog geen vrienden. Velen denken dat Drake bewust een tape maakte met Meek’s favoriete rapper Future om Meek nog een mokerslag te geven. Of dat waar is zullen we nooit weten want de relatie tussen Drake en Future is ook altijd goed geweest.

Hoe dan ook deelde Drake weer een steek onder water uit tijdens zijn show op het Landmark Festival. Midden in zijn verse begon het publiek ‘Fuck Meek Mill’ te schreeuwen. Drizzy reageerde heel nonchalant met “Don’t worry, he’s already dead”. Ook al is Meek bezig met nieuwe muziek, zoals we hoorden met de snippets van Dreamchasers 4, maar ook dit moet weer pijn doen.

#whatatimetobealive #FuckMeekMill #landmark @champagnepapi @mattmcgugan and me too hype

A video posted by Moebley (@_pierreescargo) on

27 September

5 comments

Leave a Reply

5 Comments Aan "Drake blijft Meek Mill vernederen"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Wtf man
Gast
Wtf man

Ff serieus man, lezen jullie je stukken wel na? Het is zo irritant om zo’n stuk te lezen met zoveel fouten erin, die je er zo makkelijk uithaalt als je het ook maar 1 keer terugleest.. Is me al meerdere keren opgevallen, heel jammer.

Bas
Gast
Bas

Huil anders @ hierboven

HE EHH
Gast
HE EHH

he-ehh, beeeef

MeekSnail
Gast
MeekSnail

ik snap meek mill niet.. als drake mij zou dissen zou ik hem opzoeken en een paar tikken geven op ze babyface

Bruhh
Gast
Bruhh

@MeekSnail heb je Drake tegenwoordig gezien, ik denk niet dat je met hem in de ring wil

wpDiscuz