Drake over de juwelenroof: “Nobody robbed me”

drake
Een paar dagen nadat er een koffer met sieraden uit Drake’s tourbus is gestolen, probeert de rapper het verleden al achter zich te laten. “Nobody robbed me.” zei Drizzy tot twee keer toe tegen de paparazzi van TMZ, toen ze hem vroegen wat hij van de roof vindt.

Theoretisch gezien klopt dit ook, omdat de koffer met sieraden van zijn DJ Future The Prince is. Maar uiteindelijk gebeurde het wel tijdens zijn tour en zijn tourbus. In het filmpje van TMZ zie je duidelijk hoe Drake de vragen van TMZ probeert te ontwijken. Check de beelden hieronder.

De verdachte, Travion King, is op een campus gearresteerd met de koffer. Het onderzoek loopt nog, maar het schijnt dat hij in het verleden in het stadion heeft gewerkt, maar op de bewuste Drake-Future avond vrij was.

9 September

2 comments

Leave a Reply

2 Comments Aan "Drake over de juwelenroof: “Nobody robbed me”"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Alberto
Gast
Alberto

Houd je bakkes is jankerd je bent wel beroofd of waren het de aliens?

Stef
Gast
Stef

Hoi Alberto , het Was de koffer van die future toch? Dan is hij beroofd toch en niet drake…… en je noemt hem jankend terwijl hij zo’n nieuw koffertje +inhoud zou kunnen kopen zonder en het financieel waarschijnlijk niet eens merken , maar je hoeft niet jaloers te zij hoor!

wpDiscuz