Drake – Tell Your Friends (Remix)

Drake-2
Zojuist werd tijdens een nieuwe aflevering van OVO Sounds radio weer nieuwe muziek van Drake geprimeurd. Kanye West produceerde het nummer ‘Tell Your Friends’ voor The Weeknd en dancehall DJ team Black Chiney liet zojuist Drake zijn versie van de track horen. Beluister de radiorip hieronder.

5 September

9 comments

Leave a Reply

9 Comments Aan "Drake – Tell Your Friends (Remix)"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
DRAKEJEMOEDER
Gast
DRAKEJEMOEDER

jonge drake ga nou is met je jank stem mensen denken mocromaniac heeft een kk stem… maar drake is nog 10x erger vuile OCTO ja kk inktvis

Jaman
Gast
Jaman

Denk wel dat ie het leest man goede feedback ook!

jwz
Gast

@jaman you made my day xD

Drake
Gast
Drake

Hahahaah gettin body by a singin nigga

Grake
Gast
Grake

NL: hahaahha lichaam krijgen door een zingende neger.
Die drakeboys houden echt van dit soort feggetsongs

Arga Olie
Gast
Arga Olie

Het is. Getting bodied by a singing nigga. Puna gooi ff een ezel alert voor de twee comments boven mij. Hahahahhaaaaaaahaha.

Gortial
Gast
Gortial
donderstraal alsjeblieft op, als je denkt dat je verstand hebt van hiphop terwijl je hier met je reactie bewijst dat je dat niet hebt… als je verstand hebt van hiphop weet je hartstikke goed dat er verschillende soorten hiphop zijn en al HELEMAAL in 2015, waarin je merkt dat er veel verschillende soorten hiphop zijn. Drake, geloof me, Drake draagt iig zn steentje bij in dit ****** dikke nummer. Gooi een rapper die t m na doet. Wat ik hiermee bedoel te zegge is eigenlijk niks want ik ben lam. maar hier kan je niet op haten, dit is namelijk… Read more »
La la la laaa
Gast
La la la laaa

Grappig hoe bijna iedereen wat te zeggen heeft hier, maar waar ik vanuit ga is dat Drake gewoon muziek maakt voor zijn plezier xD

BabaGanoesj
Gast
BabaGanoesj

Ik vind dit echt wel iets wat je van Drake kan verwachten. Same shit, different day.

wpDiscuz