Dret: “Ik doe lekker waar ik zin in heb”

Sinds de start van zijn rapcarriere is Dret altijd te zien geweest met zijn broertje Krulle aan zijn zij. Afgelopen week konden jullie Dret’s eerste soloproject ‘Probleem’ al beluisteren, maar voor dat downloadlink beschikbaar wordt gesteld hebben we de Amsterdammer even aan de tand gevoeld. Hoe komt het dat hij nu de keuze heeft gemaakt om op zijn eigen benen te staan? Wat kunnen we van de plaat verwachten? Check het resultaat hierboven…

2 February

16 comments

Leave a Reply

16 Comments Aan "Dret: “Ik doe lekker waar ik zin in heb”"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
jammer
Gast
jammer

Ik vond dret altijd keihard, tot ik hem tegenkwam en hij arrogant begon te doen. Het leek me een aardige jongen maar hij loopt naast ze schoenen, dan ga ik mensen ook niet supporten..

Jair van Hek
Gast
Jair van Hek

> Hoe bedoel je? Wat deed hij dan bijv?

YOL2
Gast
YOL2

ik ken Dret toch als een heel aardige jongen, haha soms wel wat onvolwassen idd, maar totaal niet arrogant ofzo>

Itachi
Gast
Itachi

hebbie nogka skiep alske uiyeap kepoa zaije popopopo, kifi naka fehao poep !

yesyah
Gast
yesyah

Dret moet z’n volledige baard en snor laten staan hahaha

Verder bigup dope EP

Hnc
Gast
Hnc

Deze man is vol van zichzelf toch.. Sterallures..

casrow
Gast
casrow

comment 1 verbaasd me niks. Hij komt in het interview ook arrogant over.
Denk niet dat e er bent Dret. Zo blijf je hangen.

Pretty boy flacko
Gast
Pretty boy flacko

> arrogant? cocky bedoel je

keelpijn de veteraan
Gast
keelpijn de veteraan

‘ ik doe lekker waar ik zin in heb ‘ dat is de spreuk van een onvolwasse man ‘

Manuel
Gast
Manuel

Check DEZE Dikke Track op Youtube IJAH -WAH DEM TALK BOUTH

break fast
Gast
break fast

het is nog een puber.
ik kan niet emer naar deze gast luisteren nu ik weet wat voor een kind hij is

DON [Dagelijkse Ondernemer]
Gast
DON [Dagelijkse Ondernemer]

Bekijk ook onze tracks..

Twee verses

De wereld is fokt op

Bekende Nederlander

en nog meer op het kanaal…

Twee mixtape’s zijn onderwegg!

download die shit gratis op soundcloudd

poldermodel
Gast
poldermodel

wat janken mensen over onvolwassen en shit dan.. gaat om de muziek toch ??? die man doet lekker waar hij zin in heeft en dat is ze goed recht. en als iemand een x afstandelijk tegen je doet is dat niet gelijk arrogant misschien had hij ze dag niet !! ik ken dret juist als een hele bescheiden jongen die altijd ze tijd neemt voor iedereen. EP zit verder netjes in elkaar Bigg up

jammer
Gast
jammer

Wil 1 ding rechtzetten, hij is een goede artiest en wil zeker niet haten op zijn muziek, ik luister ze nummers al sinds VLT. Daarom vond ik het juist jammer dat hij stoer deed om niks, maar verder geen probleem, iedereen heeft wel eens van die momenten. Voor de rest vind ik de ep wel ok, vooral koningszoon is nice.

john
Gast
john

Aan alle praters: niet praten maar luisteren. Dret = 1 van de beste MCs van NL.

jaaah bimre
Gast
jaaah bimre

Dret is hard! Free mason! illu4life!

wpDiscuz