Dret & Krulle – Ik Doe Wat Ik Wil ft. Maikal X

Artwork (1)
Na ‘Doe Iets‘ en ‘Antwoord‘ droppen Dret & Krulle de derde single van hun album ‘Showtime‘. Op ‘Ik Doe Wat Ik Wil’ worden de rappers bijgestaan door Maikal X die de hook verzorgd. Het nummer is geproduceerd door Killing Skills en de clip zit er ook aan te komen.
Dret & Krulle treden op zaterdag 29 november op tijdens Definitie van HipHop. Via deze link zijn er nog kaarten te verkrijgen.

21 November

3 comments

Leave a Reply

3 Comments Aan "Dret & Krulle – Ik Doe Wat Ik Wil ft. Maikal X"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
stefan
Gast
stefan

Kan niet wachten tot de 29ste!!! Ik ben daar zowiezo!!

Jeff
Gast
Jeff

dope track!

Mario
Gast
Mario

Wat deze mannen vorig jaar hebben gedaan?? Beste act van dvh 2013… ben benieuwd naar dit jaar! Dret en Krulle zijn bazen!

wpDiscuz