Engel – Generaties ft. Def P & Fotosynthese

Engel is momenteel druk bezig met het afronden van zijn album ‘#10′, dat op 1 mei het licht zal zien. Op het album heeft onder andere samengewerkt met Per.verz, Celph Titled, Diggy Dex, Apathy, Fotosynthese en Def P. De track met de twee laatste namen uit de lijst is vanaf vandaag hier op Puna.nl te beluisteren.

[jwplayer config=”audio” mediaid=”50589″]

10 April

16 comments

Leave a Reply

16 Comments Aan "Engel – Generaties ft. Def P & Fotosynthese"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Ferdinand
Gast
Ferdinand

1 vraagje… Waarom haten jullie op mij? Ferdinand is een baas, jullie kunnen mij niet touchen saka saka beesten jullie! En puna verwijder dit niet jongoe ik wil echt een antwoord!

Haten jullie op mij omdat ik geen baas, maar eindbaas ben? Of omdat mij piemel 23 centimeter is? Ooowja en wie wat tegen mij heeft mag 3 cm van me dick gaan sucken. Stelletje boelerinsky’s dat jullie der zijn. Eet mij mars!

haha
Gast
haha

mss voor je btr te laten voelen ik ken je niet eens 😉 zegt vast genoeg

Ferdinand
Gast
Ferdinand

> ej piema sakasaka olo likker dat je mij niet kent zegt meer over jouw. Iedereen kent mij. Ik ben Ferdinand aka Ferdieh aka Makka! Joe kaulo blaka tollie saka slet

Djadjadjadjadja
Gast
Djadjadjadjadja

Omg, wat is die Def P toch een mongool zeg. Al zo lang ‘in de game’ en nog steeds een flow hebben van een 15jarige… Flikker toch op man, sukkel!

Engel is een baas en Foto komt sowieso hard.

yuh
Gast
yuh

@Djadjadja

echte hiphoppers hebben respect voor elke rapper. 😉

Harry
Gast
Harry

Keihard

Rakka
Gast
Rakka

Def – P is 1 van de 1e die nederhop is begonnen en dan ga je zo over hem praten triest vriend. en Fotosynthese word steeds beter zwaardere stem gekregen. Kiehard

hiphopisdope
Gast
hiphopisdope

@Djadjadjadjadja hij is de eerste rapper die in het nederlands flowde dus de betere flows zijn gebazeerd op die van def p

hiphopisdope
Gast
hiphopisdope

deze was echt al 1 week uit ofzo

Djadjadjajdja
Gast
Djadjadjajdja
No offence, ik respecteer het feit dat hij door velen als grondlegger wordt gezien, en dat is ie misschien ook wel, maar als ik naar zijn shit luister van jaren terug en ik luister naar deze track, hoor ik geen verschil. Hij is op hetzelfde niveau blijven hangen, en dat is zonde. En dat betere flows zijn ‘gebazeerd’ op Def-P? GTFO. Period. Misschien heeft hij mensen geïnspireerd om te gaan rappen, dat geloof ik best. Maar als je je flow baseert op de flow van een andere rapper ben je gewoon een imitator. Hiphop is geëvolueerd, Def -P niet. Zijn… Read more »
sjefke
Gast
sjefke

@Djadjadjajdja heb je wel in de gaten dat dit nummer niet voor niets ‘generaties’ heet? met foto als nieuwste generatie! Harde pokoe

JASON61
Gast
JASON61

ENGEL komt fucking hard!!!
#10 1 MEI IEDEREEN KOOP DIE SHIT

C-Wiz
Gast
C-Wiz

Harde track mooie opzet goede combo van rappers.
Ben benieuwd naar de nieuwe albums van foto en engel.
Word er hier verwacht dat defp nu nog anders gaat rappen?\
Hij hoeftg niet meer beter te worden zoals hij nu al is.

sekaak
Gast
sekaak

@ Ferdinand EE jij bent de grootse idioot die er rondlooppt!

skeeris
Gast
skeeris

kan iemand me uitleggen wie die ‘Ferdinand’ is?
en vooral wattie te maken heeft met deze track?
zowizo kijk ik uit naar #10! lowf!

Deef
Gast
Deef

Baas P, heb een beetje respect voor de mannen die al rap muziek maakte toen de meetse van jullie nog vloeibaar waren!

wpDiscuz