EP: Adje – Hele Meneer #Dingems

In maart kondigde Adje het al aan, maar na maanden van uitstellen is de EP ‘Hele Meneer #Dingems’ er eindelijk! Ongeveer anderhalve week geleden luidde het Streetknowledge kamp al de release in met de video van de single ‘Hele Meneer‘, die overigens nog steeds te zien is hier op Puna.nl.

De EP Dingems telt in totaal zeven nummers en is in zijn geheel geproduceerd door Reverse. Op de plaat staan geen samenwerkingen en zijn enkel Adje en Reverse te horen. De EP geldt dan ook als voorbode voor het album dat de twee heren waarschijnlijk dit jaar nog zullen uitbrengen.

20 August

35 comments

Leave a Reply

35 Comments Aan "EP: Adje – Hele Meneer #Dingems"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Daniël de Veer
Gast
Daniël de Veer

Wanneer kunnen we dit downloaden?

Goblin
Gast
Goblin

> moet je kopen op http://adje.bandcamp.com/ kost wel 5 euro man

Asmi
Gast
Asmi

deze man snapt t geen zin om hele ep te downloaden.

frenkfrenk
Gast
frenkfrenk

zeker weer nice!

jeti
Gast
jeti

fucking dope

Ron D. Emcee
Gast
Ron D. Emcee

@Asmi ..je bent een schade voor de nederlandstalige muziek industrie man. Nooit bij stil gestaan dat deze mensen ook hun geld moeten verdienen? Je hebt fucking 3 gratis mixtapes van Adje gehad man.. moet je deze dan gewoon gaan rippen?? fucking loser

purp
Gast
purp

> 3 mixtapes op gejatte beats ja, waar is die propz voor hun dan?

Scheerschuim
Gast
Scheerschuim

> hahaha jij snapt um, indd die beats zijn gejat.
dus mag ie er sws geen geld op verdienen.

Ron D. Emcee
Gast
Ron D. Emcee

Schade = Schande

dddddddddd
Gast
dddddddddd

slecht man

Hootingowl
Gast
Hootingowl

Ik had serieus echt meer verwacht van deze man. Hij komt hier echt zwak. Beats hebben potentie, maar ook die word niet waargemaakt. Teleurstellend.

LoE
Gast
LoE

NIet Haten!!!
Re & Ado’nis (Adje) komen weer dope!!!

www
Gast
www

lekkerste sound adje en reverse van heel hiphopnl

tyflyguy
Gast
tyflyguy

adje is die hele meneer

hello
Gast
hello

vind lucht wel een lekkere track hele tape gaat wel goeie sound indeed

hele meneer
Gast
hele meneer

mensen willen me daar, maar ik ben graag hier
reverse moet naar Amerika

gigi
Gast
gigi

ze hadden er veel meer uit kunnen halen betere goeie beat flow alles maar onderwerp gaat nergens over

talisman
Gast
talisman

picture me rolling is weaaaavy hou op man

Slordig
Gast
Slordig
Hans tocht
Gast
Hans tocht

Die tracknamen allen al zorgen ervoor dat ik dit niet ga luisteren.. Nep gedoe bah

Cockroach
Gast
Cockroach
kijk, hiphop moet es wakker worden en beginnen te stoppen met shit gratis te leveren aan de man. Heel ding wordt hierdoor geheel ondergewaardeerd, fuck it er zijn altijd mensen die centen willen neerleggen voor jou shit. Vind je het gek dat veel van die rappers breken met hun labels of vast komen te zitten? Hiphop is een fakking muziekvorm/stroming/invloed let’s start treating it like one! ik heb nog nooit van een COUNTRY gratis ep of mixtape gehoord. Die gasten bakken als een gek, want ze respecteren hun muziekvorm en ze forceren hun publiek dat ook te doen. Hiphop is… Read more »
Germoligy
Gast
Germoligy

Rappers hier zijn nep, ze zijn al blij met nieuwe kleren lol

Alkmaar
Gast
Alkmaar

Heb er naar uitgekeken hehe shit is hard

Ron D. Emcee
Gast
Ron D. Emcee

Echt gruwelijke EP! …nu al verslaafd!!!

No Way
Gast
No Way
@ Cockroach. Die shit is niet zo simpel die je zegt. Hiphoppers nemen ook minder de tijd om tracks goed te voltooien en volledige albums met veelzijdigheid qua sound, melodie en inhoud. Vaak hebben rappers (zeker ep/mixtape rappers), 1 sound (boombap/dubstep/of catchy), 1 image, 1 uitgangspunt voor inhoud. Dus als hun muziek minder ziel, tijd, moeite en veelzijdigheid kent dan is shit ook niet meer dan gratis waard. Adje & Reverse zijn hard en die combinatie is wel geld waard, maar ook dit project is maar 7 tracks en vrijwel hetzelfde (geen dis, tis gewoon zo). Ik vind die stijl… Read more »
No Way
Gast
No Way

Kortom rappers moeten verantwoordelijkheid nemen om zelf de kwaliteit te verhogen en de juiste deals te sluiten en dan kunnen ze praten over geld.

Cockroach
Gast
Cockroach
@ No Way “Kortom rappers moeten verantwoordelijkheid nemen om zelf de kwaliteit te verhogen en de juiste deals te sluiten en dan kunnen ze praten over geld.” Dit is een perfect example wat er dus eenbeetje scheelt aan onze maatschappij vandaag de dag. @ No Way, in je tweede comment (wat ik hierboven citeer) vat jij eigenlijk precies samen wat ik zeg in mn eerste comment (in je eigen woorden). We hebben een common understanding uiteindelijk toch wel, maar het “ego” in jou wil de wereld eerst ff haarfijn komen uitleggen wat jij “weet”, en dan hi-jack je mijn “idee/gedachtegang”… Read more »
Cockroach
Gast
Cockroach
Plus die shit die jij uitlegt over zogenaamde mixtape rappers is fanta-crap man. Jij denkt als “alle anderen” als ik kijk. La me je wat uitleggen, There is nothing new under the sun ja elke stijl hebben we al tig keer gezien, maar dan eenbeetje “geremixed”zoals jij met mijn woorden deed net, lol. Veelzijdigheid qua inhoud of sound whatever wil niet aaaltijd zeggen dat dat een garantie voor succes is. We houden ons vast aan concepten die zogenaamd moeten bepalen hoe iets werkt. Dat hoeft niet altijd, maar je komt er niet achter als je niks anders durft. Hoeveel imago’s… Read more »
nohhh
Gast
nohhh

> jij gaat te diep man

Cockroach
Gast
Cockroach

En fok joe eigenlijk als fuck swag rappers roept, alles met mate is goed in HipHop zoals bijna alles in het leven. Die gasten brengen ook iets funs to the table,

Stanky Bunz
Gast
Stanky Bunz

Adje is niet goed te verstaan man. RAP DUIDELIJK MENEER. Je zal gewoon simpelweg nooit de Ali B. of Lange Frans euro’s tellen met deze ish.
Wie koopt nou nog muziek man, serieus.. Je live shows zijn ook niet bijzonder, maar blijf vooral oefenen, dan kun je de komende jaartjes lekker blijven optreden in dezelde kutzaaltjes van groningen tot limburg voor een paar kut euro’tjes. de echte “grind” in NL

johnyonbekend
Gast
johnyonbekend

mijn eerste track op internet
beluister en comment

Billywhoo
Gast
Billywhoo

Adje donnie skinny jeans dragende bitch dat je er bent, Denk niet dat jou rap idolen je geinspireerd hebben om dit soort onzin te maken.. en dan ook nog verwachten dat mensen dit gaan kopen.. Nee dan kan hij beter van een flat springen is hij goedkoper uit, en zijn wij alvast van zon fake bitch rapper af

Hans B.
Gast
Hans B.

Wat een mega brute EP! LOVE IT! Die Beats man… Jezus wat gruwelijk… Of moet ik zeggen deftig?! Kan niet wachten op die album, maar ik pomp deze zeker nog wel ff

sidney
Gast
sidney

dit is jammer mimang. Ik koopp liever mn jonko voor 5 eu je weet toch, jammer adje maar je blijft tof G ik gebruik gewoon youtube

wpDiscuz