EP: Ares – 100.000 Plekken

ares_ep_honderdduizend_plekken
Eerder deze week bracht Ares de videoclip van zijn titeltrack ‘100.000 Plekken‘ voor zijn gelijknamige EP uit. Vandaag komt de EP uit en deze bevat naast ‘100.000 Plekken‘ ook de tracks ‘Catfish’ en ‘Diamanten Kettingen’. De EP verschijnt in aanloop van het debuut album dat de jonge Brabander later dit jaar uit zal gaan brengen. Wanneer dit album precies zal verschijnen is nog onbekend, maar vanaf vandaag kunnen jullie luisteren naar de ‘100.000 Plekken’ EP.

9 May

5 comments

Leave a Reply

5 Comments Aan "EP: Ares – 100.000 Plekken"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
KingStar
Gast
KingStar

Slechste EP. Had al geen grote verwachting, maar had wel iets beter verwacht. Topnotch mag hun naam heel snel veranderen want hun shit die ze laatste tijd uitbrengen mag niet onder die naam uitgebracht worden. Kees doe is een keer normaal gast

Rienk
Gast
Rienk

Ik kan hem hier nergens downloaden hoor???

Sander
Gast
Sander

Niet slecht, maar niet goed, de track 100.000 plekken is wel dope en Catfish is ook hard, maar Diamanten kettingen komt Ares zelf volgens mij geen eens in voor, en is maar beetje zwak, en heeft hij ook een instrumental gedaan van 100.000 plekken, why Ares? Als ik een instrumental wil zoek ik wel op Youtube, ik vind het feit dat er maar 4 tracks zijn waarvan 1 slechte en 1 instrumental echt klote, ik had zeker meer verwacht, ik kijk wel uit naar het volgende ep / album, want Ares kan echt dope songs maken.

Jo
Gast
Jo

Dit soort EP’s horen bij het contract van Top Notch. Ronnie Flex doet ‘et, SBMG en alle andere nieuwe artiesten. Het is gwn promotie voor de single, is nooit veel van te verwachten.

kapitalist
Gast
kapitalist

Word een beetje moe van die spotify reclame…

wpDiscuz