EP: Breek Brood Vol. 2

Op dit moment kent Nederland verschillende opleidingen waar hiphop een centrale rol speelt. Asprirant artiest leren daar alle aspecten te beheren die hun vak vereist. Docenten die zelf al werkzaam zijn in de muziekwereld leren de studenten de kneepjes van het vak, op zowel zakelijk als creatief vlak. Nadat artiesten als Mr. Polska, Boaz v/d Beatz en Yung Felix de opleiding succesvol doorliepen is het nu tijd voor een nieuwe lichting artiesten.

Die nieuwe lichting is te horen op het tweede compilatie-album van de Herman Brood Academie. Onder leiding van Jiggy Djé en in samenwerking met verschillende opleidingen in Nederland is ‘Breek Brood 2‘ samengesteld. Op het album zijn tracks van D-Luzion, Cal, Brandwerk, Flow & Co, Ibra, Hardnekkig, Lil Kleine & Josbros te horen. De release van Breek Brood Vol. 2 is illustratief voor de opleidingen; niet alleen is de hele organisatie van de release een leermoment, zij krijgen ook meteen de kans om hun muziek aan een breed publiek te presenteren.

DOWNLOAD: V.A. – Breek Brood Vol. 2

Tracklist:

17 November

10 comments

Leave a Reply

10 Comments Aan "EP: Breek Brood Vol. 2"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Atlijkje
Gast
Atlijkje

SKEERbawlin

C-Gro
Gast
C-Gro

toch wel een dope EP is dit hoor!! uitschieter is toch wel die Brandwerk track, wat gruwelijk is die! De rest is ook wel nice, alleen die Lil kleine track is totaal niet mn ding!

John
Gast
John

Eerste van Brandwerk flowt idd wel aardig. Tweede bakt er helaas weinig van..

Goblin
Gast
Goblin

Hardnekkig hardeshit.

loopoverstraat
Gast
loopoverstraat

ja die hardnekkig is vet en cal ook

justcommenting
Gast
justcommenting

cal, hopelijk wint hij de grote prijs van nederland!, wel vette cd maar laatse track met lill kleine had wat mij betreft er af gemoge

jaja
Gast
jaja

Hardnekkig is hard

Jorn
Gast
Jorn

En toch denk ik elke keer bij het zien van de naam jiggy dje: Nigger drop je fokking album

Shonuff
Gast
Shonuff

Cal Ibra Flow&CO alle drie finalisten grote prijs… illuminati?

nee man
Gast
nee man

nee man ik ben totaal niet van dit soort hiphop. doe bij mij maar gewoon lekker die nieuwe EP van Sticks en moon – Sitcks Bukowski daar worden die echte dope lines gedropt.

wpDiscuz