EP: Danskie – Voor Nu

Danskie creerde in de afgelopen 2 jaar een kleine buzz in de drie noordelijke provincies van ons land. Met een aantal tracks op het Internet, waarvan 1 in samenwerking met Fotosynthese en Arkboy Tellem, trad hij een ruim aantal keer op. “Het is nu tijd om echt te laten zien wie ik ben en wat ik doe”. De ‘Voor Nu’ EP telt 5 tracks. Alle producties zijn gedaan door Nangdo. De EP is opgenomen, gemixt en gemasterd bij en door Enky Benger voor the Hookup. Het artwork is gedaan door Huge Pigeons.

14 March

9 comments

Leave a Reply

9 Comments Aan "EP: Danskie – Voor Nu"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Anonymous
Gast
Anonymous

rat tat tat tat tat tat

anoniem
Gast
anoniem

gadver

Anonymous
Gast
Anonymous

Lekker bezig!

lache joh
Gast

goed begin

revo
Gast
revo

ja hard

Lange frans
Gast

Hard? Hou toch op!

blakka
Gast
blakka

wack

Anonymous
Gast
Anonymous

Even serieus hé, lligt het aan mij of geloven jullie hem ook niet? Volgens mij is ie hier omdat ie uit groningen komt en ze daar elkaar beetje lopen te helpen puur omdat het gronings is… Als je de EP hebt gecheckt, valt mij op dat ik niet weet waar hij het over heeft gehad, hij heeft het over niks. Laat het links liggen, linke soep blabla, het is allemaal onzin wat hij vertelt… Graag reacties, want lijkt me niet dat ik de enige ben die het dus 1) Vriendjespolitiek 2) Niks vertellend vind… One

Anonymous
Gast
Anonymous

danski is skieen en bobsleen met een stel bronkies

wpDiscuz