EP: DizzowDynamisch – Amuse

DizzowDynamiscH_AmuseEP_Front
Na een aantal losse tracks de afgelopen tijd komt vandaag de volledige EP ‘Amuse’ van DizzowDynamiscH uit. Het is het eerste deel van een 3 delig project waar later dit jaar meer van uitkomt. Beatproducties zijn gedaan door Jeejaa en Henning en er staan gastbijdrages op van o.a. KOP, Dave Redi en Teddy Wizze. De EP wordt volgende week zaterdag (20 april) gevierd met een releaseparty in Café The Stage in Arnhem. Naast Dizzow zullen er ook shows van KOP en Rex-N-Undercover zijn. Check de traclist en downloadlink van de EP hieronder.

DizzowDynamiscH_AmuseEP_Back

13 April

16 comments

Leave a Reply

16 Comments Aan "EP: DizzowDynamisch – Amuse"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
EasySkanking
Gast
EasySkanking

Heerlijke EP Dizzow. Vibieeee sounds straight outta Arnhem! Dit is er eentje waar de hiphop scene uit Arnhem trots op mag zijn. Thnx!

stil
Gast
stil

tof artwork

Jajaaa
Gast
Jajaaa

NICENESSS

S.I.D
Gast
S.I.D

dope, shoutout naar die gastbijdrage van TEDDY WIZZE !

Damsko
Gast
Damsko

er wordt hevig geslapen op deze gast…slaaplekker

Haha
Gast
Haha

Check de ep boven deze!

de Marchant et d'Ansembourg
Gast
de Marchant et d'Ansembourg

Deze man is the future

[T]he [U]ndertaker
Gast
[T]he [U]ndertaker

Er wordt zeker geslapen op deze broeder maar maakt niet uit real recognize real! Harde dingen blijf gaan bro! Bless, Vincent.

013_dopeness
Gast
013_dopeness

Ben wel blij dat mensen doorhebben hoe erg de scene slaapt op deze man.
De meest ondergewaardeerde mc anno 2013!!

q
Gast
q

Lekkere EP
Heb zin om deze in mijn auto te draaien!

Tony Montata
Gast
Tony Montata

Als dit het beste uit Arnhem is dan zeg ik mwuah. Niet echt onderscheidend op NL hiphop gebied. Sowieso niet goed verstaanbaar. Je moet echt goed naar het luisteren wil je het goed verstaan. Je hoort het nog beter op een track waar een gast op wordt gefeatured. Die klinken veel duidelijker. Beetje jammer, want je ziet gewoon dat er veel is besteed aan presentatie enzo. En er staan ook redelijk bekende namen op. Daardoor creeer je wel een bepaald verwachtspatroon, die net helemaal wordt waargemaakt.

mokum
Gast
mokum

@tony montata

soms moet je tracks vaker dan eenmaal luisteren wil je ze geheel kunnen verstaan..dat is iets wat we missen. er wordt te veel simpele troep gespit.

Tony Montata
Gast
Tony Montata

> Mee eens. Hier wordt sowieso geen simpele troep gespit. Zou alleen meteen weggeblazen worden, als het meteen m’n trommelvliezen raakt, snap je. Dat mis ik een beetje. Dan is het echt echt next level shit.

jongejongenhee
Gast
jongejongenhee

Sooooo resoneer, grafsteen, omarm alles en andere nummers ook eigenlijk vind ik toch echt wel onderscheidend van de meeste dingen die je hoort. Lekker bezig!! Respect

KIL DE KAT
Gast
KIL DE KAT

AAN

AB
Gast
AB

Kei harde EP & hele mooie artwork.
Er zouden meer mensen aandacht moeten besteden aan kwaliteits shit als dit!
Next level sowieso!

wpDiscuz