EP: Kevin – Kleine Versnelling

kevincoverupdated
Eigenlijk zou het eerste project van Kevin op 18 november uitkomen, maar een dag van te voren werd bekend dat de plaat een kleine vertraging heeft opgelopen. Maar vandaag is het zover en brengt Kevin zijn debuut EP Kleine Versnelling uit. De plaat telt negen tracks en bevat gastbijdrages van Opium Lotus, Sevn Alias, Momi, Lijpe, Kippie, Vic9 en Shanee. Het hele project beluister je hieronder.

9 December

7 comments

Leave a Reply

7 Comments Aan "EP: Kevin – Kleine Versnelling"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Yeee
Gast
Yeee

Ik ga niet commercieel ik blijf de hood trouw. Stomme line kev

mcv
Gast
mcv

Op repeat !

Cas
Gast
Cas

Album is niet beschikbaar?

Vince
Gast
Vince

Maar waar is johnny sellah?

sowieso ares beter
Gast
sowieso ares beter

Sowiesoo respect voor kevin maar…… je zegt ik ben de beste (blanke) rapper, hahaha maar komt met een volle futering op je debuut ep, eey man dat is echt slecht.
Had er meer van verwacht.

Toch wel beetje kevin fan wel
Gast
Toch wel beetje kevin fan wel

Eens dat er teveel featurings op staan. Daarnaast zijn sommige takes echt slording ivm zijn 101 sessie, zowel qua timing (sommige lines zitten niet zo strak op de beat) als delivery! Zwakt te vaak af aan het einde van de bar.

Ook vind ik niet alle pokoes even lauw maar dat is een kwestie van smaak. Wel jammer dat er qua echte rapshit weinig nieuws opstaat. Alles wat hard is ken ik van 101 en klonk daar helaas beter! Ik ga alleen die 2 tracks met Momi pompen op de lange termijn, real rapshit.

hans
Gast
hans

kut kevin

wpDiscuz