EP: Lil’ Kleine – Tuig van de richel

Ter gelegenheid van zijn optreden op Appelsap 22 juli releast Lil’ Kleine in samenwerking met Appelsap, Patta en Faberyayo de EP ‘Tuig van de Richel’. De producties op de EP komen van SABeats, Yung Felix, Meneer de Eel en FS Green. Gastoptredens zijn ervan Faberyayo en Bokoesam.

Download: EP: Lil’ Kleine – Tuig van de richel

18 July

44 comments

Leave a Reply

44 Comments Aan "EP: Lil’ Kleine – Tuig van de richel"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Bertjeplas
Gast
Bertjeplas

Laten we eerlijk zijn, FS heeft zich na het horen van de vocals op zijn beat wel even achter zijn oren gekrabt. En hij zal niet de enige zijn.

gewoon “lyricale beat verkrachting” noemen we dit.

Lil Kleine —> EXIT

Shaheen
Gast
Shaheen
Maarten van HattemJa inderdaad.En dan onrsstueden over een schooner aard praten.Terwijl der alleen maar meer schadelijke gassen daar dus komen.Ook tegenstrijdig.En dit kabinet vind ik toch dat ze niet goed met geld om kunnen gaan zoals het naar de grooste onzin wordt heen gestuurd dat geld.Bijvoorbeeld dus ook met Bert koenders met zijn vele centen waar wij voor moeten werken dat ie dat naar ontwikkelingslanden stuurt.Terwijl daar toch wat al lang bekent is wapens mee worden gekocht.En Vogelaar struikelt ook met geld.Dat ze al dat geld naar die achterstands wijken heen stuurt om van die wijken prachtwijken te maken.Dat lukt… Read more »
d
Gast
d

kut

TWAAW
Gast
TWAAW

Was laatste tijd geen fan, maar damnnnnnnn die 3e en 5e track zijn GRUWELIJK!!!!!!!!!!! Die andere tracks daarintegen verschrikkelijk..

TRUUUU
Gast
TRUUUU

Ik woon zelf in Amsterdam, maar ik hou niet van mensen die zo overdreven willen laten zien waar ze vandaan komen. Dat accent heb hij zichzelf aangeleerd. Ik woon al over de 20 jaar in de Jordaan en bijna niemand praat zo overdreven als hem. Echt een aandacht trekker die kleine

hoi
Gast
hoi

jezus wat slecht, idd jammer vd site

SWIRV
Gast
SWIRV

Ey Perry… ik mag jou man! Puna ga weer een mixtape maken met echte shit!

Diamandbuurt
Gast
Diamandbuurt

Kom zelf uit de De Pijp.
Ben blij dat wij niet zo.n kleine pikkie hebben die ons wil representeren.
Wat ik nog het ergste aan dat mannetje vind. Totaal On Amsterdams dat ie al die rappers in de hol kruipt. Via twitter in cyphers videoshoots maakt niet uit.
Overal duikt dat irritante ventje op.

thee zonder jonko
Gast
thee zonder jonko

nuff said

guumba
Gast
guumba

deze ep is gewoon wavy
Splash Splash
en een sneufje swasche

FOK
Gast
FOK

Kleine, lees aub de comments dan hoop ik dat je begrijpt dat het volk niet op je aan het wachten is. Sorry, maar het is niet anders.

Lolo
Gast
Lolo

Hoe kan je deze gast nou een “Legendarische rapper” noemen serious get the fuck out of here. Lil kleine je bent kk wack dat je het weet.

jij weet niks
Gast
jij weet niks

> jij weet niks van rappen joh, noem 1 nederlandse rapper die betere lines dropt

bundyy
Gast
bundyy

> Fotosynthese. Nuff Said

vet jo
Gast
vet jo

vette shit jo, je flow doet me een beetje denken aan big pun

BVB
Gast
BVB

HAHAHAHAHAHAHAHA beste rapper in NL scene @jo , je bent zeker z’n papa ofzo? Kk slecht is het, zet een echte HIPHOP beat onder LIL KLEINE en kijken of je het dan nog zo aan vind, tegenwoordig zijn alle liedjes ”ECHTE HIPHOP” vanwege de harde beat, waardeloos haal hem uit amsterdam, hij zet ons voor schut.

jo
Gast
jo

zn papa.. bitch please, deze tracks zijn vetter dan al 2pacs albums>

jo
Gast
jo

neejoh hij is kk slecht

Johan C.
Gast
Johan C.

Kleine, waarom drop je comments op je eigen dingetje?

Haha
Gast
Haha

>
Hahaha ja dus dat!
Ik begin de Nederlandse scene echt steeds meer te haten er zijn zoveel slechte rappers die het voor de echte goede MC’s verpesten in dit land.

bah
Gast
bah

> ja dwaas kijk eens om je heen dat is met de hele mensheid,

ee
Gast
ee

ee check dit dan http://www.youtube.com/watch?v=vHUGDolxjy0 classic shit man.. wow, lil kleine is echt master.. ga zo door jongen, je bent nu al een legende

Gflexx
Gast
Gflexx

vooral niet stoppen met rappen kleine. Je gaat het maken, ik geef het 3 maanden voor je opblaast, schiet een paar clips man we hebben dit soort dingen nodig. Volwassen shit, zeker gezien je leeftijd. Wow.

brucelee
Gast
brucelee

> wat zeg jij man heb je crack gerookt, deze man is de wackste die ooit een mic heeft vastgehouden.

hatersganaarhuis
Gast
hatersganaarhuis

> HAHAHAHAHAH JIJ HEBT ZEKER POEP IN JE OREN? Hoe kan je hierop haten man? hij heeft zelfs collabo’s gedaan met bazen als spacekees en ome omar. Zijn teksten gaan mischien niet over al te inhoudelijke shit, maar lyricaal en qua delivery is het zeker de beste EMCEE die in maanden op deze site is verschenen. Hier in Amsterdam word die shit grijsgedraait. Ik smoke al de hele dag op deze shit met al mn homies, ook in de auto met volume op max blazen die shit.

bah
Gast
bah

> deze comments zijn er expres om mij kk boos te maken volgens mij…
fuck die hele kkpedo spacekees en omaomer want die neuken dat kut blaag dus ff de heledag in ze anus hun hebben dat kutjong in de scene gebracht en hij loopt hun maar beetje achterna met ze domme kk praatjes.

Hip Hop
Gast
Hip Hop

dat dit op deze site komt laat zien hoeveel dommer de mensen elke generatie worden in deze tijd… dat zulke mensen zover komen in deze homo scene zegt genoeg.. en als er serieus mensen zijn die dit echt dope vinden.. wajow dan is er wel heel wat misgegaan in je jeugd.. kleine kans dat je ooit iets bereikt in je kutleventje

tazz
Gast
tazz

> wat weet jij van hiphop, ga maar weer lekker big pun big l sha stimuli en dat soort wacke rappers luisteren

realiteit
Gast
realiteit

gelukkig hebben we dit soort mongolen niet in rotterdam, zou mezelf doodschieten als zo iemand als hij mijn buurt zou representen.

Zweed
Gast
Zweed

Zn bek is vol met poep man. Iedereen al gelikt om erin te komen.
Drugs & Drank fokken dit jochie op !
Over een half jaar hoor je nikss van hem meer.

Betondorp
Gast
Betondorp

Wauw internet warriors hier.

Gozertje je praat TE plat, klinkt te geforceerd man, eerlijk je flow is er iets op vooruit gegaan maar je lyrics is nog steeds slappe hap.

@perry
Gast
@perry

@perry: misschien heb je vroeger wel zulke muziek op je pc mic gerapt maar waar ben je nu dan? wie de fok ben jij ouwe?

hiphopisdope
Gast
hiphopisdope

die artwork is wel dope

Hey
Gast
Hey

Iedereen zit alleen maar te zeiken, kijk weetje, als je em niet leuk vindt, waarom stop je er dan tijd in..?
Ik vindt em juist wel grappig.. orgineel.

Marty
Gast
Marty

Ik vind hem zeer origineel en grappig! We moeten hem natuurlijk niet gaan vergelijken met Faber of Sticks, maar hij gaat het zeker maken! Hij is 17 jaar en hij nu al dingen met Faberyayo en Spacekees gedaan! En als hij slecht was…. Waarom heeft hij dan sponsoren zoals Patta en Nike? Denk daar maar even over na!

Snelle
Gast
Snelle

Deze man doet te cool, let’s be real bout this. Maar als hij rustig aan doet en real speelt komt hij echt hard eerlijk! Hoe vind je dat nou, is hard.

Loveee
Gast
Loveee

Loveee, loveeee And loveee, top!!! Love it ! <3

peitpuk@gmail.nl
Gast
peitpuk@gmail.nl

he zuiplap litle kleine vond je het nodig om met je dronken kop mijn dochter lastig te vallen door een fles leeg te laten lopen op haar hoofd op 14 november 2014 in jimmy woo walgelijk ventje. je bent gewaarschuwd zuiplap

marcus
Gast
marcus

lil kleine je bent klote gek je maakt harde muziek

jo
Gast
jo

stop met haten man deze gast heeft de beste flow en lyrics die ik in decennia gehoort heb. Lil kleine je bent een legendarische rapper, classic shit. Ik hoop dat hij binnekort groot geboekt word rappen in de arena ofzo zou vet zijn, breng snel je debuutplaat uit man! Laat je niks wijsmaken, haters zijn jaloers je bent de beste kleine, de allerbeste rapper uit de nederlandse scene. TUIG, T-TUIG VAN DE RICHEL!!!!

bundyy
Gast
bundyy

> Trip jij op ketamine?

bah
Gast
bah

> deze josti kan nog typen ook

wpDiscuz