Era x Chivv x Bokoesam – Lane

erachivvsam

Era, Chivv en Bokoesam brengen vandaag de nieuwe track ‘Lane’ uit.

Illustraties door Kelvin Yiadome | Mixed by TBMixmaster

10 January

5 comments

Leave a Reply

5 Comments Aan "Era x Chivv x Bokoesam – Lane"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
knoepert
Gast
knoepert

weet 100% zeker dat die era echt een kk hinderlijk kutventje is in het echt.. zn type gast met een grote bek maar als het erop aan komt schijt hij heel zijn broek vol als ie solo is

Trollawards2016
Gast
Trollawards2016

Era is die nigga die fietsen nakt en dan gta speelt

Kappie
Gast
Kappie

whahahahahahahahahahah

Trollawards2016
Gast
Trollawards2016

Maar ff sireus broer dit is die betere pokoe ??

jerrelloyd92
Gast
jerrelloyd92
ik ben rapper en ik kom uit zuid limburg; sittard. ik heb gehoord van veldentaal, ik wil daar mijn scriptie over schrijven. later ben ik de boosdoener van een speaker. niks kan mij nog relativeren. de tijd is gekomen, en de schepper; het internet, zal bepalen. wie dit kan, kan alles. jongens ik ben gevallen gister, van blijdschap toen ik de nieuwste track hoorden. ik heb mijn levenscoach laten horen hoe goed deze jongens zijn. kom op, zij zijn slimmer dan jullie allemaal en ze weten het. ik ben het kampvuur van het zwembad. laat mij die aux aangooien dan,… Read more »
wpDiscuz