Evenementenorganisaties schrappen optredens van Boef om veiligheidsredenen

boef
Het optreden van Boef in Bibelot, gaat a.s. zaterdag niet door. De directeur van het poppodium heeft zijn optreden om veiligheidsredenen geschrapt.

Naar aanleiding van een video, die de rapper direct na zijn vrijlating op Instagram plaatste, vindt de organisatie dat Boef zich wederom beledigend en bedreigend uitlaat tegenover de politie. Hij is daarom niet welkom. Directeur Van Wijngaarden erkent dat het best lastig is om een optreden te schrappen, maar hij wilt ten alle tijde de veiligheid van de minderjarige bezoekers en medewerkers garanderen. Volgens hem lukt dat niet met Boef’s aanwezigheid.

Het is al de derde keer dat een optreden van Boef is gecanceld. Afgelopen maandag werd er ook een optreden bij een tienerfeest in Tilburg gecanceld. Het evenement Kidsco is door alle commotie en negatieve publiciteit rondom de rapper afgelast. Ook Dynamo in Eindhoven annuleert het optreden van 24 september van Boef. Hij zou tijdens het evenement Word Up optreden. Naar aanleiding van alle gebeurtenissen rondom Boef, het jongerencentrum wilt hier geen podium aan bieden

16 September

7 comments

Leave a Reply

7 Comments Aan "Evenementenorganisaties schrappen optredens van Boef om veiligheidsredenen"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
JAY
Gast
JAY

Hoppaaa daar gaat je carriere zo zonde dit!

supream
Gast
supream

te vroeg om zoiets te zeggen, de meerderheid van zn optredens blijven staan(16+)

Boef is te groot, nigga kan morgen een track droppen en weg is de “commotie”

en puna bevestigt gewoon dat boef de H.N.I.C van de rapgame begint te worden door letterlijk alles te posten wat met boef te maken heeft.

Pol
Gast
Pol

Ahahahaha dave roelvink 2

Erudiet
Gast
Erudiet

Een ontzettend dom sujet.

kkboef
Gast
kkboef

Heerlijk, zo raak je hem het hardste! Hopen dat niemand hem meer boekt, het is een belediging voor ieder naïef kindje van 12/13 dat geïmpressioneerd raakt door dit soort tuig

Robert
Gast
Robert

het is gewoon boef man

Zoutelande
Gast
Zoutelande

Kom hier optreden! Beng beng!

wpDiscuz