Fata – Kan Ik Het Helpen?! (Prod. INT)

Na twee EP’s en een tiental losse releases en featurings kondigde FATA onlangs het langverwachte debuutalbum Jongvolwassen aan. De releasedatum van ‘Jongvolwassen’ is 10 november 2012, dus 10-11-12. Om deze reden zal FATA de 10e van elke maand tot aan de release nieuwe tracks, video’s, en info rondom het album releasen. Vandaag is dat de track ‘Kan Ik Het Helpen?!’ geproduceerd door INT.

Download: Fata – Kan Ik Het Helpen?! (Prod. INT)

10 May

36 comments

Leave a Reply

36 Comments Aan "Fata – Kan Ik Het Helpen?! (Prod. INT)"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
gretig
Gast
gretig

hmmmz… volgens mij is het beste eraf bij FATA. ben hier niet kapot van…

rwaawr
Gast
rwaawr

gewoon lekker als altijd

Billyusuf
Gast
Billyusuf

Fata is een en maybe wel de origineelste real hiphop groep in NL,
die flow van kusch ofzo is altijd gek

Matthijs
Gast
Matthijs

De grens tussen swag en gay is flinterdun, deze gasten neigen de laatste jaren vooral naar het laatste. Jammer, vooral K1 is best een harde rapper.

Raw
Gast
Raw

Refreintje is super gay.

tapart
Gast
tapart
Omdat je niet gangster rapt ben je nog niet gay. Misschien is het niet hard genoeg voor bepaalde mensen maar dat is de stijl van deze groep. Ik weet nog heel goed toen ik jong was een LL kwam met het nummer I need Love. Wat was hij opeens een pussy/softboy weet ik veel wat allemaal, en dat puur omdat hij rapte over de liefde. Jaren later was dat nummer opeens dope. Ben het dus totaal niet een met je gay gedeelte, en nee ik vergelijk FATA niet met LL. Ik geef alleen een voorbeeld. Voor mij gaat hiphop over… Read more »
Raw
Gast
Raw

Ik vind het nummer niet gay. Alleen hoe het refrein gezongen word vind ik wel gay klinken. De raps zijn steady.

Gezz
Gast
Gezz

Hard!

DlaZy
Gast
DlaZy

Zowiezo ff INT opzoeken harde shit!

Jpeg
Gast
Jpeg

Goeie drums man, sterkste punt van het beat en rappers hebben veel in zich gok ik.

skaffa
Gast
skaffa

echter dan dit word t niet

juni
Gast
juni

Hedde druk sop??!!

johan
Gast
johan

Gast is homie van Theo Maassen heb je dwdd gister niet gezien en ” sauna ” uitspraak gehoort?

merw
Gast
merw

gast is moslim hoorr

marlieke
Gast
marlieke

beste nl refrein ever;) ga zo door!!

anthony
Gast
anthony

echte hiphop heads weten wel !! viva rms!!

lukas
Gast
lukas

zing eerst maar een zo fk bilal van de lage landen ga zo door

rachel
Gast
rachel

eens met je lukas

janice
Gast
janice

belofte van 2012 en beste spitters van nl! wachte hier zo lang op

arie
Gast
arie

k1 is beste rapper alive., check zn schemas laat haters haten en lovers loven?

ricky
Gast
ricky

yo das louis van de shoppa!!

joris
Gast
joris

hebben eigen zaken en spitten voor de echtheid en dat hoor je. eens gezien in antwerpen en was fan!

wanneer komen jullie naar belgie?

pikie93
Gast
pikie93

ze bouwen langzaam hype op a;ls dit hun slechteshit is kan de rest van nederlandse rappers de borst vast nat maken

eensmettappart
Gast
eensmettappart

we weten wie er haat zijn dezelfde mensen die doen alof ze gangster zijn ma altijd uitzien alsof ze geen eten krijgen

mitchell
Gast
mitchell

zelfde jongens als gewooon baaaammmm!! dope dus

Tali
Gast
Tali
Ik heb sinds 2 dagen de HTC Desire HD. Vandaag voor de eerste keer op stap gaeagn met de telefoon. Maar de accuduur was echt om te huilen! Ik had hem niet eens superveel gebruikt en hij was zo leeg. Ik had hem nog geen 6 uurtjes gebruikt.. Vond ik een beetje jammer. Had gelukkig mijn oplader bij me en kon soms een stopcontact vinden op een treinperron. Maar verder had ik vrij weinig de kans! Ik hoop dat dit werkt! Ik heb die JuiceDefender gedownload en neem aan dat dat al IETS moet helpen! Ik ga morgen even die… Read more »
jongen
Gast
jongen

gasten hingen vroeger met suga cane zeg hem eens dat ze gay zijn mathijsje dan praten

henzel
Gast
henzel

mij te lief maargoed niet slecht

goona
Gast
goona

wack!!

jordi93
Gast
jordi93

helemaal gehad met al die rappers goona! met zelfde shit telkens.

blij dat jullie dit doen..

DEVENTERRRR!!!!

marek
Gast
marek

en ondertussen chille ze gister bij dewerelddraaitdpoor en zitten ze nu in barca!

marek
Gast
marek

de wereld draait door

dean high
Gast
dean high

liefde #lobi!

Bananenmelk
Gast
Bananenmelk

Keihard. Fata sowieso altijd dope.

Wel leuk dat mensen dit ‘Gay’ noemen en ondertussen van zijn van de randstadrappertjes die met Uggs aan roepen hoeveel swag ze hebben, vrouwelijke dansjes doen en de nieuwste mode volgen als een stel metromannen. Als je kijkt wat hiphop was, dan is 70% van de huidige scene ‘gay’.

Het hele beeld van hiphop is gewoon vreemd, want zodra een MC meer diepgang in z’n teksten heeft is hij direct vreemd en ‘gay’. De grote fout die men maakt is dat men hiphop verwisseld met popmuziek. Die lijn moet naar mijn mening blijven tussen beide genres.

Alexander
Gast
Alexander

hoi Jacqueline, mooie inspirerende en heekrnbare teksten schrijf je. Misschien gaat zelfmanagement ook wel over levenskunst, je dromen leven. Ik merk steeds weer dat een goede gezondheid daarvoor gelukkig geen voorwaarde is.

Egbert.EGD
Gast
Egbert.EGD

Heerlijk trackie! op naar 10-11-12! WhooP

wpDiscuz