Feis – Hard van Buiten

feis-hardvanbuiten
Deze zomer liet Feis eindelijk van zich horen door zijn eerste solo EP ‘Gebouwd voor Dit‘ te droppen. Bij de release van die EP maakte hij ook bekend dat het een voorbode was voor zijn album die in het najaar moet uitkomen. Nu het najaar begint krijgen we de eerste track van het album ‘Hard van Buiten, Gebroken van Binnen’ en maakt de Rotterdammer bekend dat het album op 21 november verschijnt.

Het album bevat uiteraard gastoptredens vanuit het Ecktuh Ecktuh kamp, met Winne en Lexcouper. Verder bevat het album producties van Pim, Phatt, SoundsLikeMoney, Ezra, Alee Rock, Soulsearchin, SABeats en Ronnie Flex. De eerste video is ‘Superman’ met Winne en deze zal binnenkort verschijnen. Tot dan kan je hieronder alvast ‘Hard van Buiten’ beluisteren.

24 October

11 comments

Leave a Reply

11 Comments Aan "Feis – Hard van Buiten"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
010
Gast
010

eckte eckte

Eckte
Gast
Eckte

THE REALEST IN DE GAME. Haha nee maar ff serieus, me favoriete rapper na Winne. Ben oprecht blij met deze track 😉 Ben er 23 november bij abi.

achie van maggie
Gast
achie van maggie

na aankondiggingen over z’n aankomende plaat en uiteindelijk nog steeds al jaren aan het w8en op z’n ”plaat – hard van buiten , gebroken van binnen ” kom tie nu ineens met 1 facking pokoe die voor de helft die titel heeft keihard gewerkt deze man

HJ
Gast
HJ

Jammer dat ‘t overgeproduceerd klinkt.. Verder wel prima plaatje!

hiphop fan dag 1
Gast
hiphop fan dag 1

mooie productie. jammer dat Feis zo ‘schreeuwt’

ewout
Gast
ewout

saaie beat

fakka
Gast
fakka

shit man ik ben zo blij dat deze man eindelijk gaat droppe ik heb hem altijd kk hard gevonden FEISON GO GET YOUR MONEY main je verdient die shit!!!!!!!

Ronaldo
Gast
Ronaldo

Luister en geniet!!!! Respect.

Macady
Gast
Macady

Kei en Kei hard…..Beste rapper in Nl…by far

amsterdam
Gast
amsterdam

ben ik de enige die vind dat deze pokoe veelste erg lijkt op de nummers van het almbum Mastermind?

0 5 0
Gast
0 5 0

HARD

wpDiscuz