Freez: “Het schilderij van Picasso kon ik me heel erg in vinden”

Morgen (6 juni) is het dan zo ver en presenteren de FTG-leden Freez en A.R.T. hun gezamenlijke plaat ‘Les Demoiselles’ uit, liefhebbers kunnen de plaat al pre-orderen op iTunes. De titel van het album refereert naar een schilderij van Picasso, maar staat in het Frans ook voor bordeel. De video van het nummer Loop, Droom, Arriveer was geheel in het stijl van de plaat. Omdat het zolang geleden was dat we een onderonsje met Freez hadden zijn we naar Zwolle afgereisd om de beste man tijdens zijn repetities even te spreken.

5 June

4 comments

Leave a Reply

4 Comments Aan "Freez: “Het schilderij van Picasso kon ik me heel erg in vinden”"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
fries
Gast
fries

Dit wordt het Nederlands equivalent van Doggystyle

roel
Gast
roel

zo klinken de tracks tot nu toe niet

John
Gast
John

Tracks klinken belachelijk hard

Remi van Dongen
Gast

Sorry dat ik een mening heb, maar ik ben het ook vaak wel met dingen eens. Ik denk graag mee.

wpDiscuz