Frenna reageert nonchalant op de uitdaging van Mula B

frenna
Zoals je al eerder kon lezen daagde Mula B Frenna uit om een disstrack te maken en zojuist verscheen de 101Barz sessie van Wilde Westen waarin Mula uithaalt naar zijn stadgenoot Frenna. De reactie van de Check rapper liet niet lang op zich wachten en verscheen zojuist op Instagram.

We zien Frenna in de auto luisteren naar de 101barz sessie en in de caption bedankt hij Mula voor de gratis promo. Daar bovenop zegt hij dat hij hem wellicht tegen zal komen in de charts, of niet. Momenteel staat Frenna op de vierde plaats in de Album Top 100 met zijn solo debuut Geen Oog Dichtgedaan. Binnenkort zal Wilde Westen hun WW Nation compilatie uitbrengen en de vraag is natuurlijk welke positie deze zal bereiken. Wordt ongetwijfeld vervolgd.

SO naar @mulamoes911 dankjewel voor de promo! Ik zie je in de charts… ofniet! Blijf JIJ iig plussen ➕➕➕

Een video die is geplaatst door 1/4 SFB (@frenna) op

18 November

1 comment

Leave a Reply

1 Comment Aan "Frenna reageert nonchalant op de uitdaging van Mula B"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Frenna=check en 777 .Mula B challas
Gast

Frenna is sowieso beter dan eMula B vind ik zijn disstrack:777 daar is Mula B hard gedist vind ik :Ik kan wel voor je fixen wat nike techs want die valentines heb je vaak gedragen??like ey wat do youv mean ik ben aan het plussen met een fucking rekenmachin ben bij elke sem bij elke sem wat ik verdien jongen dit is 777 (even over sbmg die hebben ook een leuk lieje no mickey )no mickey mouse no nonsens bruk of yuhh buk net konshens ik word vals als ik merk dat je jonger bent

wpDiscuz