Fresku en Keizer bij Zo:Raymann

Fresku en Takayna Keiz waren gisterenavond te gast in het late-night programma zo: Raymann. In een speciale Moederdag uitzending rapten beide rappers nog in het kort voor hun moeders, die in de zaal aanwezig waren.

14 May

54 comments

Leave a Reply

54 Comments Aan "Fresku en Keizer bij Zo:Raymann"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Cas
Gast
Cas

Fresku kreeg veel meer liefde van het publiek dan Keizer. En terecht!

Richard
Gast
Richard

Dat komt omdat Rayman en Fresku beiden een volwassen publiek hebben. En het publiek van Keizer bestaat alleen maar uit kids.

Keizer vs Fresku
Gast
Keizer vs Fresku
> Als rapper is keizer vele malen beter dan Fresku, Fresku is een debiel echt een debiel. En nee ik ben geen 16 jarige fangirl, ik ben 21 en houd van rap zoals rap bedoeld is een lekkere flow een strakke beat en praten over de fouten die je maakt. Fresku maakt zichzelf alleen maar belachelijk, dat is wat mensen leuk aan m vinden flow heeft die man totaal niet. Ik kan echt niet over die Fresku. Keizer is ook nog niet alles en praat ook nog veel over swagg swagg swagg, maar die man groeit en groeit en blijft… Read more »
monk
Gast
monk
> grappig hoe je jezelf probeert neer te zetten als een soort wijkheid-in-pacht-hebbende rapdeskundige en dan vervolgens met allemaal onzin komt aanzetten. Fresku’s nieuwe album al van A tot Z beluisterd? Ah, nee, dat dacht ik al. Dan had je namelijk geweten dat de (doelbewuste) debiliteit nog geen fractie is van het geheel. Meeste tracks inhoudelijk vele malen sterker en intelligenter dan alles wat er tot nu toe is verschenen in hip hop land. En zeer vette producties door Yskid. Keizer is meer de debiel, in de zin dat hij zijn zeldzame talent verkwist met zijn superoppervlakkige attitude en nietszeggende… Read more »
gg
Gast
gg
> @keizer vs fresku : wow onder welke steen leef jij man? je moet jouw hele verhaal juist omdraaien! Het is Keizer die commercieel is en Fresku die dat niet is. En waarom Nino niet aanslaat? Omdat bijna iedereen weet dat 3 kwart van zijn teksten fictie is terwijl Fresku over waargebeurde dingen in zijn leven rapt. Je moet ‘het’ maar hebben en dat heeft Fresku voor een volwassen publiek waarbij Keizer nog ontzettend veel ontwikkeling nodig heeft op empatisch gebied voor de volwassenen. Kinderen zijn een stuk minder ontwikkeld en luisteren meer naar de vorm dan de inhoud, vandaar… Read more »
blabla
Gast
blabla

> monk heeft em

Daniel
Gast
Daniel

> Je haalt de woorden uit mn mond, Keizer heeft zeker talent maar een heel oppervlakkig karakter, dat merk je wel in dit filmpje moet ik eerlijk zeggen. No disrespect tegenover Keizer ofzo, Fresku is gewoon van een heel ander kaliber

mcbamiblok
Gast
mcbamiblok

> waar de fok is het mis gegaan bij jou

Wouter
Gast
Wouter

> Ben je gek ofso?
Keizer rapt alleen maar dat hij moest janken omdat hij vast zat. Oke fucked up maar heb je zelf gedaan en de bedoeling is dat je er wat van leert. Fresku brengt diepe teksten die jij dan als 21 jarige nog steeds niet begrijpt waarschijnlijk.
Als je nu luisterd, dit gaat niet over smaakt zag je dat keizer niet eens op de beat kon rappen.

Amir
Gast
Amir
> Jij bent zo een dom persoon. Je claimt 21 te zijn terwijl je door de ogen kijkt van een 16 jarige fangirl. Jij ziet Fresku als commercieel terwijl alle rappers geld vragen voor een optreden (commercieel). Fresku’s commerciele kant, zoals ik denk dat jij bedoelt, is zijn alter-ego Gino. Als jij beter joun re-search zou doen, dan zou je de redenen weten waarom hij Gino heeft bedacht en in de wereld gebracht, maar jij bent tenslotte 21. Keizer tenslotte, rapt altijd het zelfde, rapt over geld, rapt over bitches, rapt over swag en deze man is als rapper beter… Read more »
Muziekluisteraar
Gast
Muziekluisteraar

Het is toch wel heel duidelijk dat Fresku wel degelijk een veel betere rapper is dan keizer. keizer zn raps gaan altijd over het zelfde en doet veelste groot voor wat hij daadwerkelijk is.

f*ckswag
Gast
f*ckswag

> wauw, bedoel je dit sarcastisch? Dat zou de enige manier zijn dat ik je serieus kon nemen. Keizer is fucking wack.

waarheid part2
Gast
waarheid part2

En NINO probeert het inderdaad al jaren, maar heeft totaal niet de flow en uitstraling die er gevraagd word van een artiest.

Fresku is echt top3. Keizer ook, maar dan wel voor de -16 jarige. Waardeloze muziek maakt hij

Maikel
Gast
Maikel

@keizer vs fresku… Zeg dan gewoon niks als je geen knowhow hebt! je hebt een mening ja! maar wat is de waarde van een mening als je nog niet weet wat krom of recht is? En nog geeneen zinnig woord in zo`n lap tekst kunt verwerken.. zogenaamde huis tuin en keuken scene-psychologen!

goed
Gast
goed

We hebben hier gewoon de top en de flop van nederlandse hiphop naast elkaar zijn. Prachtig om te zien hoe je dat ook gewoon terug merkt bij hun gedrag. Keizer begint meteen jaloers en te janken als mensen wel klappen bij de muziek van fresku maar niet bij zijn eigen. Fresku zou hier heel anders mee omgegaan zijn.

Werder
Gast
Werder

tsja wat kun je zeggen over keizer..ik hoor eerlijk gezegd geen ene moer van die man. hij zal vast wel shows geven maar dat is het. keizer is nog jong en kan onder de huidige constructie nog een paar jaartjes mee. maar daarna zal die echt iets anders moeten doen. fresku kan altijd nog de entertaining kant op gaan, iets wat hij nu al doet.

Keizer vs Fresku
Gast
Keizer vs Fresku

En nu mag ik niet meer reageren puna, omdat ik kritiek uit op Fresku?

iemand
Gast
iemand

Wat jullie zeggen over nino vind ik ook niet kloppen, luister goed naar zijn teksten die zijn gewoon keihard en zijn flow is ook perfect, ik vind persoonlijk nino de beste rapper van nederland op dit moment. En ook zeggen jullie dat hij praat over fictie? luister SWDG die heeft hij gemaakt uit dingen die hij zelf mee heeft gemaakt dus niks fictie!

Keizer vs Fresku
Gast
Keizer vs Fresku

> Precies, de beste rapper van Nederland.

tto
Gast
tto

> nino maakt ook fictie hoor, luister maar goed

Senzh
Gast
Senzh

> Fictie maakt iedereen wel een beetje. Nino en Fresku zijn in ieder geval wel rappers die écht heel real zijn en heel goed hun verhaal over kunnen brengen.

Ccc
Gast
Ccc

Wil iedereen zonder enige verstand gewoon z’n smoel dichthouden? Dat eeuwige, puberale gezeik altijd in die comments hier. Jammer dat bij de groei van Puna.nl er automatisch ook meer idioot gezeik bij is gekomen in de comments. Die eeuwige, nutteloze discussie. Hou toch op. Enjoy or get the fuck out. Uch.

monk
Gast
monk

> meest nutteloze bijdrage tot nu toe

karel appel
Gast
karel appel

Beetje jammer dat ze niet eens een poging doen om te freestylen. Wel grappig verder

ws013
Gast
ws013

hahahaha

TheNextLevelboyz
Gast
TheNextLevelboyz
> Jij moet je echt gaan verdiepen in rap. Als je 21 bent heb je waarschijnlijk een gedragsachterstand of gewoon lichtelijke downsydroom. Keizer en Fresku zijn niet te vergelijken. Keizer is van de club tracks zonder inhoud en probeert alleen hits te scoren. Fresku is een rapper die tekstueel veel verder is dan Keizer. Keizer heeft simpele rijms en Fresku daar in tegen blijven zinnen en woorden achter elkaar rijmen. Vergelijk alsjeblieft deze twee rappers niet. Als je nou ervaring had met rappen, oke , maar je laat zien dat je het verschil niet weet tussen HIPHOP & tracks die… Read more »
iiuiui
Gast
iiuiui

kan iemand mij alsjeblieft eens uitleggen hoe je ‘de beste rapper’ nou meet? hoe meet je iets dat subjectief is? is hier ook een prijs voor uitgereikt ofzo? keizer en fresku zijn beide heel verschillend van mekaar. Ik ben van mening dat keizer ook niet enorm veel succes meer zal hebben als hij zo doorgaat (ook hij wordt ouder). Fresku kan altijd nog de entertainment in.

jo
Gast
jo

Zal allemaal wel, maar tegen de rijmschema’s van APPA kan niemand op.. eerlijk zijn

Jet$_ni99a
Gast
Jet$_ni99a

> Jij moet wel 100% zeker een Mocro zijn hahaha

O24
Gast
O24

Grappig dat kiddo’s zich hier profileren als alwetend. De beoordeling van muziek is nog altijd zo subjectief je lievelingskleur….

Boizan
Gast
Boizan

Hoe durf je Fresku commercieel te noemen haha, wat een kneusje. Fresku stijgt zwaar boven de gemiddelde rapper in Nederland uit

asdadasdasd
Gast
asdadasdasd
ach jongens (en misschien wel dames) toch, laten we ons vooral niet gek maken door die paar suk keltjes die fresku talentloos, commercieel of weet ik het wat noemt. Zij weten zelf beter maar lokken jullie reactie uit. Het is best raar maar in mijn omgeving ken ik een hoop ‘rappers’ die stik en stik jaloers zijn op Fresku. Erop haten lucht hun hart voor eventjes op, totdat hij weer keihard iets nieuws brengt en ervoor zorgt dat ze weer depri worden ofzo. Best raar dat ze iemand zo iets kunnen misgunnen, maja.. Fresku is een baas! Ik heb iets… Read more »
C-Wiz
Gast
C-Wiz

inderdaad wel handig om je te verdiepen in iets wat je probeert te beledigen.
het is met koeieletters te lezen dat je er geen verstand van hebt, geef niet weg dat iedereen zn eigen mening mag hebben.
maar om hem nou een debiel te noemen? cmon man!!

lelijk
Gast
lelijk

hahaha nohhh zegt keiz dat waar zegt ie dat

twaa
Gast
twaa

vind ze allebei wel goed overkomen man ;p very entertaining had ik niet verwacht

tuigeersteklas
Gast
tuigeersteklas

fresku heeft t eddy murphy lachje. hij moet dan ook maar 1 speelfilm maken samen met teemong waar hij 6 rollen speelt.

Mirza
Gast
Mirza

Mensen die beweren dat Keizer, Sef of een Nino beter dan Fresku is. Die kunnen totaal niet beamen wat ‘Hip-Hop’ in Nederland is. Als je vervolgens je grammatica niet eens onder de knie hebt en je zinnen vol typefouten zitten, dan zegt dat al genoeg over jezelf.

Ewander
Gast
Ewander
Mijn zorg’ is dat de twitterfreaks en fslfbookveracaaeden’ (jouw woorden!) maar wat doen en (willen laten) geloven dat hun aanpak werkt. De realiteit is dat 99 van de 100 helemaal geen aanpak heeft. Vraag wat ze uiteindelijk willen bereiken en je hoort iets dat niet specifieker is dan een nogal breed geformuleerd meer omzet’. Dat is op zich een mooi streven voor een ondernemer. Maar in de praktijk zul je zowel de route als de bestemming duidelijker moeten specificeren om iets te bereiken.Mij volgen op Twitter is overigens fcberhaupt niet zo’n goed idee, momenteel. Wordt aan gewerkt
thee met jonko
Gast
thee met jonko

lachen om die comments 2 verschillende gasten en ze kunnen alle 2 goed spitten . punt.. fresku was wel die mannetje die als eerste met dat woord trukje kwam woordjes omdraaien de hele tijd” j ”enzv luister maar haha..

Anthony
Gast
Anthony

Sowieso is Fres beter als Keiz. NO FUCKIN’ CONTEST.

Keiz maakt niet eens kans.. En buiten dat.. Twijfel is en blijft de HARDSTE NEDERHOP TRACK OOIT. PUNT.

Ok
Gast
Ok

Ik ben 15 en weet dat keizer teveel over hetzelfde rapt en dat FRESKU de hardste rapper in Nederland is…

Yeah main.
Gast
Yeah main.

Het is zo mooi om te zien dat iedereen los gaat bij Nieuwe Dag en bij Mama Sorry iedereen stil is !!

sikko
Gast
sikko

maak je niet zo druk man…ze doen allebij hun ding..who gives a fuck! luister wat je wil luisteren en maak je liever druk om je eigen leven!..

mowfuckas

FuckSwag
Gast
FuckSwag

Oke, het is waar dat keizer echt een commerciele rapper is maar zijn jullie nou echt zo naïef om te zeggen dat fresku totaal niet commercieel is? Die man moet toch ook zijn geld verdienen? Hebben jullie üperhaupt die documentaire gezien, of ‘hedde druksop’? Het is echt grappig maar het heeft ook commerciële doeleinden, op die manier laat hij mensen zijn muziek kopen. En ik vind ook niet dat je hem dat kwalijk kunt nemen.

Fresku>rest van NL>Keizer

ehvtabon
Gast
ehvtabon

fak ze alebei jong

Keanu
Gast
Keanu

> Hahahahahahhahahaa Keizer beter dan Fresku ga weg man

Timo
Gast
Timo

hoe zit dat met keizer want vroeger noemde jiggy dje zich toch altijd keizer ?

iemand die hier meer van weet ?

12345
Gast
12345

> @Timo : Ja ik weet hier meer van. Een paar jaar terug gingen jiggy dje en keizer met elkaar een potje pokeren. Jiggy had geen geld meer om in te zetten en zette toen zijn eigen naam in. Hij verloor. Dat is het hele verhaal.

mcouda
Gast
mcouda

K zie iederen huile over dat fresku of keizer slegt is ditdat haha Jullie huil hiero @ puna die mense Zitte money te verdienen en plus ik heb nog geen poekoes vn jullie gehoord #fake

ffggdd
Gast
ffggdd

> Maar als ze money verdienen, waarom zijn ze dan altijd skeer?

Ties
Gast
Ties

Fresku is Kei en Kei hard!!

pppppp
Gast
pppppp

mwa ik denk dat keizer niet veelzijdig genoeg is.
mijn top 3 rappers: 1. fresku, 2. kraantje pappie 3. negativ.

jeweetzelf
Gast
jeweetzelf

Fresku!! Hands down beste Nederlandse rapper ooit! Diepe teksten met inhoud en structuur, lekkere opbouwende flow geleidelijk door de nummer heen die wordt uitgesproken met pijn in de stem en aggresiviteit daar waar nodig, humor, dubbele betekenissen, levenslessen etc! Fresku -Keuzes heb ik grijs gedraaid!

G
Gast
G

Mensen fresku is beter want zijn wordplay is beter en hij is grappig en origineel
Keizer rapt alleen over zijn swagg,bitches en probeert creatief te zijn door woorden te veranderen in letters zoals ik maak meisjes nat alsof ik zet ze in de C
Of kom niet in mijn W hij is niks vergeleken alle andere rappers

wpDiscuz