Fresku vertelt in vierde deel van openhartig interview ‘IMPCT’ over Lil Kleine, de kracht van zijn woorden en meer

Andrew Makkinga nodigde voor de eerste aflevering van zijn IMPCT sessies Fresku uit. In het derde deel van deze aflevering horen we Fresku over wat hij vindt van Lil Kleine, de kracht en impact van zijn woorden op anderen, wat hij doet om zichzelf uit te put te trekken en meer.

14 July

2 comments

Leave a Reply

2 Comments Aan "Fresku vertelt in vierde deel van openhartig interview ‘IMPCT’ over Lil Kleine, de kracht van zijn woorden en meer"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
John van de Heuvel
Gast
John van de Heuvel

Wat doe je? Je discrimeert Fresku. Stop godverdomme een keer met onderscheid te maken tussen zwart, blank of wat voor ras dan ook..en in welke context dan ook.. Er is maar 1 ras en dat is de mensheid… En het is niet omdat je pigment anders is dat je ook een ander mens bent, je dommer bent, je slimmer bent, of je bepaalde muziek mag of kan maken. Stop onderscheid te maken vriend, je discrimeert.. en je hebt het niet door blijkbaar. Quit the mofo bullshit! Het begint bij jezelf. Wake up 😉

KillaCam
Gast
KillaCam

Heb het filmpje na zijn commentaar over Lil Kleine uitgezet, terwijl ik Fresku zijn muziek (en toen ik wat jonger was zijn standpunten en idealen ook) wel kan waarderen.

Vind de vergelijking met frikadellen in een Turkse zaak echt een aanfluiting. Wel tegen racisme/discriminatie strijden maar omgekeerd het wel voor je ”eigen zwarte” cultuur in stand proberen te houden? Dit is hokjesdenken pur sang, en vind het qua denkwijze lijken op die leuke PVV-parodie zwartepiet filmpjes die hij maakt.

wpDiscuz