G-Unit – Grindin My Whole Life (Remix)

g-unit-nah-im-talking-bout50 Cent, Lloyd Banks, Tony Yayo, Kidd Kidd en Young Buck verraste zondag het publiek van het Hot 97 Summer Jam Festival toen zij opeens met zijn allen op het podium stonden als G-Unit. Nog geen 48 uur later laten de mannen al de eerste track als groep los. Het gaat om de track ‘Grindin My Whole Life (Remix)’ en is hieronder te beluisteren.

2 June

12 comments

Leave a Reply

12 Comments Aan "G-Unit – Grindin My Whole Life (Remix)"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
peace
Gast
peace
aan de ene kant hard aan de andere kant vraag ik me af of hij niet veelste laat komt met een reunie… en wat zijn beweegredenen zijn 50 cent is een slimme nigger.. Nadathij rick ross disste en zijn shine over was ging het beter met rick ross die nu alle shine pakt met meek mill, diddy, french montana..etc.. ik denk dat 50 denkt dat hij door deze zet te zetten weer back kan komen aangezien hij sinds nu nooit een goed woord of financiele hulp aan Young Buck heeft gegeven toen hij broke was… maar hoe dan ook ik… Read more »
Follow Insta.kilo
Gast
Follow Insta.kilo

Hit Boy – grindin my whole life, ook dik

sosa
Gast
sosa
Voordat hij beef kreeg met rick ross was zijn cariere al vrijwel over. Rick ross had nooit beef met hem gezocht als hij op zijn best was. Daarnaast is young buck een volwasse man van ruim in de 30. Ik zie niet in waarom hij young buck financieel zou moette helpen. Bedoel van zou jij een vriend van jou helpen die in de schuldsanering zit door het hele bedrag af te betalen. Het is beetje makkelijk im fiddy overal de schuld voor te geven. Van oh hij heeft t meeste geld dus laat hem maar paye voor de foutte van… Read more »
annsdf
Gast
annsdf

Moet je eens op hotnewhiphop.com kijken, daar zijn ze het zeker niet met jullie eens.

lowie
Gast
lowie

Kk clean versie, beter gwn die van hit-boy man

uigukbghbnm
Gast
uigukbghbnm

haaaaaardd, hier kan je niet op haten. toen buck kwam gewoon kippenvel….

Perc
Gast
Perc

Heerllijke track

GunitFan
Gast
GunitFan
Ik denk dat elke persoon die nu 22/23 is, dit geweldig vindt. Ik ben opgegroeid met G-unit, en ben super blij dat ze weer samen doen. Ik ben er van overtuigd, dat als ze de krachen weer bundelen de rap scene kapot kunnen maken. 50 cent is nooit geweest, hij heeft gewoon wat mindere periodes, maar toch draait hij sinds way back altijd mee! Altijd weet hij wel weer de mensen en de scene te verasse. Alle rappers die toen die tijd heet waren, zij nu dood. Fifty en Eminem zijn 1 van de weinige die nog mee draaien. Geloof… Read more »
050
Gast
050

Dit is niets anders dan een promotie stunt voor 50’s nieuwe album animal ambition ondanks dat een dikke track!

Chuck
Gast
Chuck

als je g-unit terug brengt gooi dan ook gewoon the game erin als je het hard wil doe het dan ook goed

GunitFan
Gast
GunitFan

Promotie stunt? Tuurlijk niet, debiel. Young Buck en hij hadden al jaren ruzie. Young Buck komt echt niet even mee springen om fifty’s album te promoten. Plus, ze hebben al een track samen gedropt. Tuurlijk heeft fif het juiste moment gekozen om dit naar buiten te brengen, maar geloof me, de unit is weer ECHT bij elkaar.

BRA
Gast
BRA

Ik sluit me achter de reactie van Chuck !
The Game vergeet hem niet.
Ik mag Fiddy maar ik vond die actie van Mr Probz ook niet echt terecht..
Net alsof Probz de moeite niet zou doen om naast hem te shine.

wpDiscuz