Gikkels – ZeitGeist (prod. KillingSkills)

gikkels

De Amsterdamse rapper Gikkels zal op dinsdag 16 December zijn nieuwe nummer ´ZeitGeist´ live bij de Big Brother Awards in de Stadsschouwburg in Amsterdam ten gehore brengen. Op dezelfde dag is ‘klokkenluider Edward Snowden’ via een videoverbinding te gast op de Big Brother Awards. Hij is de winnaar van de Winston Award, die door Bits of Freedom wordt uitgereikt aan iemand die een uitzonderlijke bijdrage heeft geleverd aan het bevorderen van privacy. Download de track Zeitgeist hieronder.

14 December

14 comments

Leave a Reply

14 Comments Aan "Gikkels – ZeitGeist (prod. KillingSkills)"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Worstenbrood
Gast
Worstenbrood

deze man doet altijd net of hij de biggie of tupac van NL hiphop is… maar hij doet letterlijk shit

hater
Gast
hater

wat een kut track…

GETTHEFCKOUTOFHERE
Gast
GETTHEFCKOUTOFHERE

echt he elke dag op twitter loopt hij te janken over racisme enzo lol dat hij lekker ergens ver weg gaat wonen waar ze geen sinterklaas vieren ofzo echt een bitchbwoy deze kerel

hater
Gast
hater

ik snap zijn frustraties wel maar maak er dan een goeie track over, niet zo’n kut refrein en die preek aan het einde slaat ook helemaal nergens op.

YOL2
Gast
YOL2

@getthefuckoutofhere: haha en wat ben jij hier nu aan het doen dan? Jij bent weer aan het bitchen over deze man, dat maakt je dubbel zo’n bitchbwoy…lol

Hard
Gast
Hard

Vind het sws hard, deze man komt teminste met de waarheid

Carl Gustav Jung
Gast
Carl Gustav Jung

Hard, tenminste nog 1 van de rappers die altijd met inhoud rapt. Blijf dit soort tracks maken

Samson en Gers
Gast
Samson en Gers

Word zo moe van hem

ewout
Gast
ewout

Ook al zijn de onderwerpen niet zo divers, van de flow en beat kan ik wel genieten

callimero
Gast
callimero

ik wil mn 4 minuten terug.. wat een kut nummer en jank tekst

worm+
Gast
worm+

kil fix n dagboek ofzo

HENK
Gast

amang depressief. Vroegahh was ‘t stukken erger hoor. Ik heb nog geen bloembol hoeven eten, m’n oma wel dus stop met je kk nummers maken kk depressieve wannabe, whatever the fuck you wannabe.

Take this HUGE L and Learn from it.

Een populatie moet in de hand gehouden worden anders doet iedereen maar wat en krijg je chaos, wat ik eigenlijk ook wel wil.

menneke
Gast
menneke
Ja Gikkels je bent inderdaad zo vrij als dat je denkt dat je bent. Wees eens blij dat we niet in een land wonen waar je wordt opgepakt als je eens wat anders roept. Het begon allemaal nog zo leuk met doofpot en je inzet voor de Bijlmer, maar inmiddels krijgen jouw luisteraars een stortvloed aan paranoia over zich heen. Ooit wel eens nagedacht over het feit dat de AIVD misschien nog best wel eens nuttig zou kunnen zijn? Canada, gister Sidney. Terrorisme is echt niet ver weg en je kan geen veiligheid garanderen zonder dat er wat privacy verloren… Read more »
Meehhhh
Gast
Meehhhh

Ik hoor alleen maar schapen hierboven mekkeren. Blind, doof en stom. Gelukkig wordt ECHTE HIPHOP niet gemaakt om de massa tevreden te stellen maar ja wat weten jullie nou van echt. Blijf maar lekker leven in je bubbel van illusies.

wpDiscuz