Hef, Josylvio, Sevn Alias, Keizer en D-Double doen een 101Barz sessie live bij DWDD


Naast Puna.nl bestaat ook 101Barz 10 jaar en Rotjoch zat vandaag aan tafel bij De Wereld Draait Door om het daarover te hebben. Hij kwam niet alleen, want hij had Hef, Josylvio, Sevn Alias, Keizer en D-Double meegenomen voor een 101Barz sessie live in de studio. Esko stond achter de draaitafels en de beelden zijn hier te bekijken.

11 October

12 comments

Leave a Reply

12 Comments Aan "Hef, Josylvio, Sevn Alias, Keizer en D-Double doen een 101Barz sessie live bij DWDD"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
S D E
Gast
S D E

zonder akwasi was dit mad ongemakkelijk..hoop dat ze een goede reden hebben om vanaf hun telefoon te rappen want het is geen gezicht.

Bawwwwi
Gast
Bawwwwi

Ik wou mijn moeder laten zien wie nou ‘die ene jongen van Gasss’ is. Zij verstond geen woord van dit optreden, ik om eerlijk te zijn ook niet. Het geluid klonk vreselijk. Doet me denken aan de brugklas, toen iedereen een rapje of liedje moest zingen voor de klas.

Don
Gast
Don

Slecht dit man ! Wat SLECHT

Mijo
Gast
Mijo

Ben je bij DWDD
Neem je 5 rappers mee die allemaal alleen maar bullshit spitten
De zoveelste gemiste kans en wel altijd krijgen dat we te weinig airplay krijgen en dat de mainstream media niet fokt met ons.
Logisch na dit soort shit.

Y11
Gast
Y11

Vanaf je telefoon spitten op live tv. Dit is echt te wack voor woorden.

joey
Gast
joey

HOLY SHIT die beat van eskooo (bij keizer)

Joost
Gast
Joost

Josylviooo kankerr hardd paapaaaa

Donny
Gast
Donny

Amateurs dit klinkt en ziet toch niet uit zeg ! Haha

Qwuaai
Gast
Qwuaai

Iedereen kwam dope behalve Sevn. Was echt weak voor zijn doende. Leek ook echt alsof hij zich compleet ongemakkelijk voelde.

sam
Gast
sam

Beetje diversiteit was wel zo slim geweest. Een fresku/Akwasi op de mic was een veel slimmere move geweest. Dit zijn misschien leuke rappers op een track maar voor een programma als dwdd heb je boys nodig die live bergen verzetten.

Keesdukoningistheplug
Gast
Keesdukoningistheplug

Ik vind het juist dope dat ze een keertje dit soort rappers neergooien bij dwdd. Laat al die bekrompen 40+ers maar eens zien wat rap van tegenwoordig is, in plaats van weer zo een softie rappertje te sturen . Harde 101 sessie.

Nimss
Gast
Nimss

Pffff hiphop rappers van tegenwoordig word er moe van. Rotjoch is sws een baas. Maar dan komen die geiten weer tatatata moneyditkopdatmilliezusbroertjezo ectect zwaar slecht alsof ze moeten bewijzen Hoe ‘stoer’ deze jongens / papa’s zijn. Wekt goeie indruk hoor..

#KEEPUPTHEREALSTORY#

wpDiscuz