Hef: “Papierwerk is klaar”

Op Hefvermogen kondigde Hef eigenlijk het vervolg al aan. Papierwerk zou het vervolg zijn op het zeer succesvolle debuut van de rapper uit Hoogvliet. Sinds die tijd is Hef verschenen op verschillende losse tracks, gastoptredens en heeft hij samen met de rest van Team Vieze een mixtape uitgebracht.

Met de release van de ‘Kluis‘ clip werd duidelijk dat Papierwerk er dan echt aan zit te komen. Zijn 19 tracks tellende tweede album zal uitkomen op 16 november. Ook op dit album blijft Hef dicht bij zichzelf. Zonder experimentele uitstapjes heeft hij wederom een realistisch album gemaakt over zijn leven. Met ‘Kluis’ heeft Hef de toon gezet voor het album en over twee weken kunnen we de volgende clip verwachten. Het is de video van ‘Drink Met Me’ waarop hij samen met The Opposites en Sjaak te horen is.

De release van Papierwerk zal gevierd worden op Buma Rotterdam Beats. 1 dag na het uitkomen zal een releaseparty zijn in het Rotterdamse Corso. Kaartjes zijn 10 euro en zijn hier te bestellen.

18 October

25 comments

Leave a Reply

25 Comments Aan "Hef: “Papierwerk is klaar”"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
SvE0592
Gast
SvE0592

Yess ik heb er zin in,,

Rommel
Gast
Rommel

Fakking benieuwd na kluis heb ik wel super hoge verwachtingen gekregen!

Adjedonnie
Gast
Adjedonnie

Wtf!!!!!! Hij zei 50 of 60 tracks??? 3 jaar lang wachten op een album met 19 tracks? Shit rot op man!!!

Mitzzz
Gast
Mitzzz

> Hij vertelde dat hij 50 tot 60 tracks klaar had liggen om uit te kiezen..dat hij er maar 19 op een album zet is inderdaad een beetje weinig, hopelijk brengt hij de rest ook ooit nog uit…

Woow
Gast
Woow

> Je gaat toch geen album uitbrengen met 50 tracks!! denk na joh!!

D
Gast
D

Zelfs Donny Baby gooit 38 tracks op een album en vind na 3jaar wel jammer dat je um nog moet kopen ook>

frank
Gast
frank

Hij heeft 2,5 jaar lang lopen rukken ofzo? waar zijn die 50 tracks?

Frits
Gast
Frits

Kom op. Jullie denken echt dat een artiest een album met 50 tracks gaat uitbrengen?? 19 tracks is al veel voor een album, helemaal in deze tijden dat er elke week massaal veel nieuwe releases/muziek te vinden zijn. Alsof jullie daadwerkelijk ook de tijd en moeite zouden nemen om een album met 50 tracks écht goed te checken. C’mon son.

Biggizzelinho
Gast
Biggizzelinho

> Ben blij dat iemand het begrijpt en het even uitlegt aan die kleine kindertjes

Biggizzelinho
Gast
Biggizzelinho

eindelijk met MPP !!

ran collar
Gast
ran collar

Zal een keer tijd worden.
Jammer dat hij die shit niet al in 2010 uitbracht. Hef was toen echt gaande. Had ie makkelijk 100.000 cd s weggezet. Nu zijn er alweer zoveel nieuwe NL rappers bij op de blok.
Maar goed, nu hopen dat er geile artwork op het hoesje staat. En een nieuwe HEF moet je sowieso checken. Nog steeds.

Baas31
Gast
Baas31

Kaki kaki kan nie wachten man

Boy
Gast
Boy

Mensen, een album kost heel veel tijd, je kan leuk 50 tracks maken, maar als artiest wil je serieus genomen worden. Je dropt dus alleen tracks waar je 100% achter staat, die top kwaliteit zijn. Niemand dropt 2 albums in een jaar dus hou op over dat ie in 2010 gedropt had moeten worden.

Geloof me maar

slecht
Gast
slecht

hebben we 3 jaar zitten wachten op wat toch niet kan tippen aan hefvermogen, the opposites en sjaak dat is al een slecht begin ..

oskino
Gast
oskino

> dat bedoel ik heeft te lang geduurd

Anoniem
Gast
Anoniem

Deze ga ik gewoon kopen man.. ogen dicht gewoon supporten die nigger!!!

Bryan
Gast
Bryan

Ojeeeeeeeeeeeeeeee nou word het aaaan op de straat haha yess

keelpijn
Gast
keelpijn

word wtf zijn dat nou voor feats hef heb ik wel hoog zitten die man heeft timing wow [ op beats ] maar als je die feats leest heb ik me bedenkingen

.
Gast
.

> ach kom op man, fresku kan je niet meer serieus nemen met clips als ‘op de hoogte’ en ‘hedde druksop’… over de fresku van vroeger heb je gelijk, die was aan!

senzh
Gast
senzh

> Fresku moet je juist serieus nemen. Je moet hem alleen begrijpen. Hij is niet een rapper zoals elke andere. Uit de hoogte schijnt iets tegen djvt te zijn en hedde druksop is gewoon een soort mix van Fresku en Gino. Iedereen weet onderhand wel dat hij dezelfde is, dus dat kan nu ook best gecombineerd worden. Fresku heeft nog steeds kwalitatief minimaal even goede tracks als eerst. Check anders wat hij een tijdje terug bij 3fm deed op de muziek van Emeli Sande. Dat is echt.

henk
Gast
henk

> kijk daar ga je al de fout in, tracks als uit de hoogte en hedde druksop moet je helemaal niet serieus nemen. dat is juist het mooie van fresku, hij heeft zelfspot en zet zichzelf en 90% van de scene in dat soort tracks voor lul

oskino
Gast
oskino

niemand zit meer op deze shit te wachten

Laiba69
Gast
Laiba69

Allemaal koi pindew fresku is rapper maar valt niet onder deze shit hij valt onder hipe hop. Dit is gangsterap. En als jij fresku goed vind weet ik wat voor persoon je bent je valt niet onder deze shit dus pas op wat je smoel zegt S.i.o team vieze

Hetzalwel
Gast
Hetzalwel

19 Tracks op een album is heel veel, jullie hebben niets te klagen.

Surinees
Gast
Surinees

can’t wait for HEF

wpDiscuz