Help Kanye West van zijn 53 miljoen dollar schuld af

Schermafbeelding 2016-02-17 om 10.04.19

Rond de release van zijn album The Life of Pablo is Kanye West erg actief op Twitter. Elke dag heeft hij weer nieuws voor de wereld en één van de meest opvallende dingen die hij gezegd heeft is dat hij 53 miljoen dollar schuld heeft. Hoe dat precies in elkaar zit is nog onduidelijk, maar hij hoeft in ieder geval niet bang te zijn dat hij zijn huis wordt uitgezet.

Gelukkig heeft Kanye trouwe fans die hem graag uit deze schuld willen halen. Een van zijn fans heet Jeremy Piatt en hij richtte een crowdfunding pagina op via GoFundMe.com waar je een bijdrage kunt leveren aan Kanye. Zo zegt Jeremy op de site: “Sure he is personally rich and can buy furs and houses for his family, but without our help, the true genius of Kanye West can’t be realized.” Binnen één dag heeft de fan al $252 binnengehaald, maar zijn de meningen over de pagina in de reacties verdeeld.

Ben jij net zo een trouwe fan en wil je Kanye graag uit de schulden helpen? Doneer dan hier een bijdrage.

17 February

8 comments

Leave a Reply

8 Comments Aan "Help Kanye West van zijn 53 miljoen dollar schuld af"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
joey
Gast
joey

grootste BS die ik ook gehoord heb.

Jantje
Gast
Jantje

Als hij iets slimmer was had hij in plaats van een berg schulden juist een flink bedrag op z’n bankrekening staan. Blijkbaar is meneer geniaal toch niet zo slim als hij denkt.

Adim
Gast

mee eens!

4saus
Gast
4saus

Als hij van zijn schulden af wil moet ie zijn plaat gewoon in iTunes en spottify zetten en weer gaan optreden of muziek maken voor artiesten.

Zo makkelijk als hij miljonair geworden is en het is kwijt geraakt kan hij het vast opnieuw terug verdienen.

hij heeft zijn handen en z’n talent nog en dat is veel meer waard dan zijn schuld. Laat hem maar gewoon werken voor zn geld.

uden
Gast
uden

Fuck kanye west

Madnav
Gast
Madnav

Personal debt is dat niet een soort schuld aan zichzelf, Kanye west lijkt me wel een type die zulke dingen bedenkt.

Drop
Gast
Drop

Moet tie maar niet zulke lelijke kleren maken ?

youssef
Gast
youssef

flikkertje. Ik geef me geld liever aan mensen die het echt nodig ipv zo’n verwaande loser die alleen shine pakt omdat hij met een afgelikte boterham gaat.

wpDiscuz