Het gaat hard tegen hard in nieuwe Punchoutbattle tussen Steff en Terry

Vandaag hebben we de eer om het Punch Out Battles Main Event van 7 februari te mogen primeuren. Op 7 februari nam Terry het op tegen Steff en dat beloofde een mooie battle te worden. Bekijk de battle hierboven en laat in de comments weten wie er volgens jou heeft gewonnen.

27 March

13 comments

Leave a Reply

13 Comments Aan "Het gaat hard tegen hard in nieuwe Punchoutbattle tussen Steff en Terry"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Antwerpp
Gast
Antwerpp

Steff

cassie
Gast
cassie

s/o naar puna voor deze

dubbelfrips
Gast
dubbelfrips

hoezo na puna? eerder naar pob

Dove
Gast
Dove

Tijd om goeie microfoons aan te schaffen

Mik
Gast
Mik

Terry 3-0. Steff, je kunstje word oud. Nieuwe shit verzinnen

Neo
Gast
Neo

Terry’ ‘s 2e ronde waarschijnlijk beste ooit in POB

Joris
Gast
Joris

Terry kwam keihard, dat gedoe met die hersentumor had hij weg mogen laten.. Steff gaat tever met kanker maar wel dope verder

jahoor
Gast
jahoor

Tever met kanker? Mensen die dit zeggen snappen eeen battle niet. Dit was trouwens een legendarische battle. De winst gaat wel naar terry toe omdat steff teveel op 1 ding bleef hameren

020
Gast
020

Zoals altijd wint Amsterdam van Rotterdam.

dubbelfrips
Gast
dubbelfrips

ja net als in de beker kk frikandel

Erik
Gast
Erik
Terry wint deze battle. Steff blijft maar terug komen met lines met kanker. ook in ze voorgaande battles en dat is jammer, om een gegeven moment is het genoeg en de lol er vanaf. als of ie niks beter te zeggen heeft. Veder had ie wel echt goeden bars. maar die kanker bars verpesten het voor mij. Terry had echt hele sterke bars. zijn woordplay en alles was echt van een heel hoog niveau. Ik ben benieuwd naar zijn volgende battle. om te zien of ie weer zo hard kan zijn. En als dat zo is dan is hij zeker… Read more »
Jayson
Gast
Jayson

Sorry, maar wat is hier classic aan? En dat nog wel uit de mond van Excellent, hij zou zich moeten schamen voor deze onzin en zich moeten distantieren van wat hier allemaal gezegd werd.

Maar in plaats van dat noemt hij deze flauwekul classic, dan ben je de realiteitszin in dit leven toch wel kwijt in mijn ogen.

Neo
Gast
Neo

Dit is battlerap, je moet elkaar verbaal kapot maken, na de battle is het gwn vriendelijk enzo,
Sterker nog je vind dit erg, wat vind je dan van al die rappertjes die rappen over dat ze hosselen en school geskipt hebben? Die motiveren de jeugd om het verkeerde pad op te gaan. Vergeleken dat is wat hier gezegd word niks.

wpDiscuz